DIY : Studs schoenen

Blog door Beauty For All

Een tijdje geleden had ik een artiekel geschreven over hoe je je eigen studs sweater kan maken. Dit heb ik zelf ook gedaan maar dan met mijn schoenen. En vandaag ga ik jullie vertellen hoe je dat kan doen.
Klik hier
om het artiekel te lezen van het DIY Studs sweater.


Wat heb je nodig:
- Studs
- Schoenen
- Mes

Voor deze DIY heb ik H&M schoenen gebruikt. Deze heb ik gekocht voor 15 euro , goedkoop dus. Dat heb ik ook met een rede gedaan want als je gelijk je dure schoenen gebruikt en je vindt het resultaat niet mooi ,is het dus te laat...

1. Pak je schoen en ga eerst kijken waar je de studs wilt

2. Als je weet waar je de studs wilt gaan bevestigen kan je ze bevestigen.

3. pak je stud en prik het door de schoen heen

   ( TIP ! Probeer een schoen te vinden die geen dikke stof heeft de schoenen
              van H&M zijn niet heel dik , dus het is makkelijker om door de
              stof heen te prikken.)

4. Vouw de pinnetjes van de studs naar binnen met een mes.

5. Doe dit nu met alle studs.

En klaar is je eigen studs schoen !! Ik ben er echt heel blij mee en het is nog eens supper goedkoop ! Veel succes xxx Ellen