10x het begin van de vakantie vieren

Blog door happygirl

Jaa! We hebben een heel jaar lang weer hard door gewerkt (ahum), huiswerk gemaakt, geluisterd naar leraren en heel veel saaie lessen gehad. Maar nu beginnen de kriebels toch weer te komen. Het is (voor sommige bijna) vakantie, Yeah! Maar hoe kan je nou het beste vieren dat de vakantie is begonnen?  Ik heb voor jullie hier een blog over gemaakt ik hoop dat jullie hem leuk vinden en er iets aan hebben

Hier zijn 10 manieren om de start van de vakantie te vieren!

1. Geef een feestje bij jou thuis; zorg voor muziek, hapjes en drinken en dans de de vakantie tegemoet.

2. Ga met mooi weer lekker picknicken nodig vrienden uit en laat iedereen iets meenemen, kan jij even de muffins doorgeven?


3. Vakantie = Sleepover! Spreek iets af met je schoolvriendinnen of juist met vriendinnen die je lang niet hebt gezien. Blijf de hele nacht op en klets over alles behalve school.

4. Een dagje naar het strand is ook heerlijk om je vakantie mee te beginnen, even lekker uitwaaien en bruin worden.


3. Met wat minder lekker weer kan je ook lekker naar de bios gaan. Ga jij met een vriendin, je lover of juist met de hele ploeg?

5. Als geen zin hebt om de deur uit te gaan kan je ook een beauty-middag houden maskertje, scrubben, en nagels lakken. Dit kan met een vriendin maar ook lekker alleen.

6. Nu heb je de tijd om eens lekker uitgebreid te gaan shoppen met je vriendinnen. Pak je tas en beste schoenen, have fun!

7. Is het echt heel warm? Ga dan lekker naar het zwembad en spring in een keer met een vreugdesprong in het water, vakantie Here i come!

8. Ga naar de markt daar hebben ze vaak volop aan zomer jurkjes en voor niet eens al te duur. Wie daar nou geen zomers gevoel van krijgt!

9. Nodig je familie uit voor een barbecue of een gezellig diner, jij bent de gastvrouw dus mak er wat moois van!

 
10. Doe iets waar je weken geen tijd meer voor hebt gehad. Het klinkt en beetje saai maar er is vast wel iets wat je graag wilt doen.

En als laatste; na zo'n druk jaar heb je het wel verdient om eens even een dagje NIKS te doen, geen afspraken en even ontspannen.

Het is tenslotte vakantie!