Leuke dingen om te doen als je een uurtje over hebt!

Blog door Curlywurly

Heb jij er ook weleens last van dat je echt niet weet wat je moet doen? Of heb je juist bijna geen tijd voor jezelf? Ik laat jullie vandaag weten wat ik leuk vind om te doen als ik een uurtje over heb. 

 1. Koken/bakken - Ga iets lekkers koken/bakken. Op internet zijn een heleboel snelle en makkelijke recepten te vinden. Zelf ben ik niet zo'n keukenprinses, maar alsnog vind ik het geweldig om te doen. 

2. Opruimen - Soms heb ik van die buien dat ik enorm veel zin heb om op te ruimen. Herkennen jullie dat? Maak vooral gebruik van deze momenten! Als je niet zo veel tijd hebt, raad ik je aan om kleine dingetjes op te ruimen.

3. Lezen - Pak een boek en ga op een comfortabele plek zitten. Als je geen leuk boek hebt, pak dan je laptop erbij voor de leukste blogs.

4. DIY's - Op internet zijn zulke leuke DIY's te vinden! Zelf ben ik niet zo creatief, maar er bestaan ook veel simpele DIY's die super snel zijn om te maken. Onderstaande DIY is super easy en cute!

5. Deelnemen aan win acties en prijsvragen - Doe mee aan alle prijsvragen en win acties die je maar kan vinden. Misschien win je nog wel wat!

6. Make-up- en/of haartutorial uitproberen - Zoek er een op op Youtube en probeer deze uit. Misschien lukt het de eerste keer niet, maar oefening baart kunst.

7. Serie kijken - Kruip lekker op de bank met een mok thee en een dekentje en kijk je favoriete serie.

8. Baden - Neem een lekker warm bad en geniet! 

9. Hardlopen/wandelen - Ga naar buiten en maak een lange wandelingen. Sportiever type? Pak dan je hardloopschoenen en ga lekker hardlopen.

10. Slapen - Neem een kort schoonheidsslaapje zodat je er daarna weer tegenaan kunt.

11. Facebook-pagina bijwerken - Werk je vriendenlijst bij, plaats nieuwe foto's en dat soort dingen. Geloof me, daar kan je best een tijdje zoet mee zijn.

12. Pinnen! - Ga naar Pinterest en pin jouw favoriete plaatjes.

13. Outfits uitzoeken - Kijk eens in je kledingkast en leg outfits klaar voor de rest van de week.


Hopelijk hebben jullie hier iets aan! Wat doe jij als je een uurtje over hebt?