8 manieren om je make-up op te ruimen

Blog door happygirl
Mascara, blush, rouge, lippenstift, oogschaduw en kwasten. Volgens mij heeft elk meisje (die make-up heeft) er last van: 'Waar laat je het?'. Daarom heb ik  voor jullie hier een blog over gemaakt. Hierin laat ik 8 ideeën zien om je make-up leuk en handig op te bergen. Veel lees plezier en hopelijk hebben jullie er wat aan xx.


Idee 1

Het bekende IKEA kastje! Versier hem in jou style en leg hier je make-up in. Zo heb je een leuke en handige opbergplek voor je make-up.  

Idee 2

En voor dit schattige bakje ga je gewoon naar de action; niet duur, handig en super leuk. Dus heb je veel losse make-up dingetjes doe deze dan in een handig bakje (zie je ook gelijk wat je nou hebt).

Idee 3

Heb je en make-uptafel met een lade? Koop dan Organize Boxes (zoals ze worden genoemd). Op deze manier hou je je make-up goed georganiseerd en het ziet er netjes uit.

Idee 4

Dit is voor de creatievelingen onder ons: de magneet muur! Als je wilt weten hoe je het maakt kijk dan even dit filmpje.

Idee 5

Kwasten het maakt niet uit hoeveel dat je er hebt, maar waar laat je ze? Neem een klein glazen schotel/bakje/vaasje en vul deze met steentjes of zand. Zet daarna de kwasten er rechtop in en deze hebben ook een goed plekje gekregen.

Idee 6

Deze ideeën vind ik persoonlijk het leukste ze zien er ook gewoon schattig uit! Hoe je dit kunt maken kan je zien in het dit filmpje.

Idee 7

Ook al ziet dit er simpel uit het is echt heel handig! Koop een paar leuke bakjes in jou style en zet ze
op je make-uptafel of ergens anders (natuurlijk dat mag ook). Er zwerft dan niets meer van je make-up rond en je zult alles sneller kunnen vinden.

Idee 8

Nagellak, ik was bijna de nagellak vergeten! Om nagellak leuk op te bergen kan je een etagère kopen deze kan je vinden bij de Xenos. Daarna kan je er voor kiezen om een beetje de zelfde kleuren neer te zetten (zoals op de foto) of gewoon al je nagellak. Ik vind dit idee echt vrolijk, handig en wel een beetje chique.  

Welk idee ga jij uitproberen? 

xx