Outfits met een skaterskirt.

Blog door Mellifluous

 Hee,

Heb je net een skatertskirt gekocht of ben je van plan om er één te kopen ,maar je weet niet waarmee je het moet combineren? Dan hoop ik dat je wat aan deze blog hebt! Ik heb namelijk zelf ook een aantal skaterskirts en ik vind het soms moeilijk om het te combineren. Ik heb op internet rondgekeken naar outfits met een skaterskirt en die ga ik aan jullie laten zien.

1.

Dit is de eerste outfit. Ik vind deze outfit best simpel ,maar toch heel erg leuk.

2.

Wauw! Deze outfit vind ik echt heel leuk. In deze outfit is een skaterskirt gecombineerd met een soort van bustier top.

3.

Ook in deze outfit zit weer een bustier top.

4.

Ik vind het persoonlijk heel mooi om een skaterskirt te combineren met hakken zoals in deze outfit.

5.

Dit is weer iets heel anders. In deze outfit word een skaterskirt gecombineerd met een oversized trui.

6.

Een wijd vallende croptop staat ook leuk bij een skaterskirt.

7.

Dit waren een paar outfits met een skaterskirt. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben! Bedankt voor het lezen ;)

Kisses.