Hoe kom je de zomervakantie door met weinig/geen geld?

Blog door KLEINMEISJExo

De zomervakantie komt steeds dichterbij! Sommige zullen 3 weken naar Frankrijk gaan, of vliegen naar Tenerife.. Maar er zijn ook meiden die dat niet doen en wat minder geld hebben te besteden. Natuurlijk kun je dan nog wel een super vakantie beleven! Wat kun je doen met weinig geld? 

1. Filmavond met vriendinnen Dit kan helemaal gratis, als iedereen snacks van huis meeneemt, en iemand heeft vast nog wel een dvd liggen! 

2.Zwemmen Dat is natuurlijk ook helemaal gratis, behalve in het zwembad. Maar als het mooi weer is kun je lekker naar het strand gaan of naar een meertje!

3. Spelletjes Doe eens gezellig ouderwets een bord of kaartspelletje! Kan best leuk zijn hoor!

4.Koken/Bakken Je kan dingen gaan koken of bakken met een vriendin! de ingredi√ęnten kosten wel geld, maar dat valt wel mee als je de prijs met z'n twee√ęn deelt. Je kan het ook verkopen! Dan verdien je er ook nog wat mee !¬†

5. Festivals Er zijn heel veel gratis Festivals in Nederland! Fun natuurlijk! :)

6. Zonnen Voor als je lekker bruin wilt worden!

7.Joggen Je kan alleen of met een vriendin lekker een eind gaan joggen

8.Fietsen Natuurlijk kan je ook een stukje gaan fietsen

9. DIY Op girlscene staan hele leuke DIY's . Super leuk om te maken en je hebt er ook nog wat aan! 

10.Werken Natuurlijk kun je ook gaan werken, zodat je wat verdiend! En werken kan soms best leuk zijn.Bijvoorbeeld oppassen of een hondenuitlaat service!

11.Dierenasiel Je verdiend er niks mee, maar als je een dierenvriend bent kun je natuurlijk vragen of je mag helpen in het dierenasiel!Super leuk


Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben!