Wat meisjes moeten weten over jongens

Blog door MyStory

Wat WIJ moeten weten over HEN 

Ik besloot deze blog te schrijven, omdat ik zeker weet dat veel meisjes zich dit afvragen. Waarom praat hij eerst tegen me en negeert me dan? Waarom kijken jongens naar andere meisjes als ze al een vriendin hebben? Waarom..?


Nadat ik veel dingen heb gelezen en heb gehoord, blijkt het (zoals verwacht) jongens zijn makkelijk. En meisjes (ja wij) verwachten soms teveel, en zoeken altijd dingen achter datgene wat hij doet of zegt.
Omdat jongens makkelijk zijn willen ze duidelijkheid, als je hem leuk vind is het het beste om hem dat duidelijk te laten merken.
Hints geven is altijd leuk, maar pas op bij wie je het allemaal doet. Jongens zijn wel vaak aardig tegen de meisjes die flirten, maar de meisjes weten niet dat de jongens haar eigenlijk zien als een 'sletterig' persoon. Het instinct van een jongen is om te jagen. En ze willen hun best doen voor een meisje. Ze willen tegen anderen kunnen zeggen: Zij is van mij! Ze willen trots kunnen zijn op hun vriendin, en weinig jongens willen een vriendin die makkelijk te krijgen is. Of een vriendin die al wat heeft gehad/gedaan met zowat elke jongen..

Wees jezelf en verberg je niet achter een laag make-up of een andere persoonlijkheid. Dit klinkt makkelijker dan gedaan, maar ik zal de reden uitleggen. Heb je ooit jongens horen zeggen: Wauw haar make-up zit geweldig! Nou ik niet.
Natuurlijk kijkt elke jongen wel naar een meisje die er goed uitziet, maar geef hem de kans om jou te leren kennen. Je zou het misschien niet denken, maar jongens vinden innerlijk belangrijk. Misschien wel belangrijker dan uiterlijk. Uit onderzoek blijkt dat iedere jongen naar een meisje kijkt die er goed uitziet, maar niet elk meisje heeft een leuk innerlijk, en geloof me: Als hij jouw innerlijk geweldig vind doordat je jezelf bent, is hij verkocht. Dus lach veel, en draag kleren waar jij je zelfverzekerd in voelt! En vooral: Wees jezelf

Je kunt hem dingen vertellen, want hij is er voor je, en als het goed is jij ook voor hem. Maar als het je vriendje is.. praat niet over je ex. Dat boeit hem niets! Hij wilt er voor je zijn, hij wilt zich speciaal en gerespecteerd voelen, en hij wilt nooit vergeleken worden met één van je ex'en. Laat hem merken dat hij anders is, hij is speciaal. Hoe zou jij het vinden als hij maar bleef praten over zijn ex'en?


Sex of zoenen is niet alles voor hem. Laat je niet overkomen als een lustobject. Soms kun je dat wel doen om hem te verrassen, maar ladies onthoudt: We do it with class. Het gaat hem ook om de leuke dingen die jullie samen doen. Zo niet? Denk er dan nog eens goed over na of hij wel zo geweldig is..En het laatste wat ik jullie vertel is: Waarom sms't of w'appt hij jou eerst en praat daarna niet meer tegen je, terwijl hij wel de hele tijd online is? Het klinkt misschien hard, maar een reden kan zijn dat (tenzij hij geen goede reden heeft), hij waarschijnlijk tegen meerdere meisjes begon te praten. Het leukste meisje die reageert, daar praat hij verder mee.

Ik hoop dat dit jullie een beetje heeft geholpen. En never forget:
Guy's have feelings too
&
Every guy is different