DIY ' Cute Presents (4)

Blog door HighSchoolGirl

Hier issie! deel 4 van cute presents! ik wil jullie eerst bedanken voor jullie enthousiasme en hopelijk hebben jullie veel lees plezier! deze keer ook inpakideetjes!

--- ♥ ---

1.dit idee is super leuk voor je moeder, vriendin, zus ga zo door. koop een grote lijst bij bijvoorbeeld de action, blokker enzovoort. dan heb je foto's nodig, foto's waar die persoon van houdt, foto's van jou en haar, foto's van vroeger, familie enzovoort. daar maak je een hartjes vorm van of een letter bijvoorbeeld en voilà.


2. dit is super leuk om als verassing voor je beste vriendin te geven! Dit filmpje is maar 1 van de 1000 filmpjes zoek gewoon eens op: DIY rings. het ijzerdraad dat wordt gebruikt heb ik zelf nog niet gevonden helaas.


3. dit is een leuk cadeau voor iedereen! koop een kopje in welke kleur dan ook zolang hij maar effen is. zet de oven op 180 graden. pak dan de mok en met een watervaste stift.. doodle er op los! Als je klaar ben zet de mok in de oven voor een halfuur op 180 graden. als dat klaar is laat je hem afkoelen (in de oven) want hij is super warm. En dan kun je aan het eind nog snoepjes in doen bijvoorbeeld.

4. en hier nog wat inpak ideetjes! ♥


5. geef je kaart in vorm van een fotolijstje. je kunt hem 3D maken als je het glas weg haalt en dan bijvoorbeeld iets zoals op de foto hieronder. Dit is gewoon om je een idee te geven. dus ga je gang!


--- ♥ ---

dankjewel voor het lezen!

laat een berichtje achter en loveit!

--- ♥ ---

by: Jeanine

bron: Youtube, Weheartit