Wat is de betekenis van jouw lievelingsdier?

Blog door maura

 Heb jij een lievelingsdier en ben je benieuwd naar de betekenis hiervan? Lees dan verder! Dieren hebben een betekenis en die betekenis kan jouw persoonlijkheid weerspiegelen als dit dier jou aanspreekt. Misschien klopt het niet helemaal, maar het is wel leuk om te lezen! ;) 


Tijger 

Een tijger staat voor kracht en moed. Je bent een doorzetter en loyaliteit is voor jou belangrijk. Ook vind je schoonheid best interessant. 

Wolf 

Een wolf staat voor vrijheid en intelligentie. Je werkt graag samen, en vindt het fijn als je beschermd wordt door iets of iemand. 

Paard 

Als een paard jouw lievelingsdier is, vind je het fijn als je leventje een beetje stabiel is. Je bent graag vrij en voelt mensen goed aan. Je beschikt over kracht, zowel lichamelijk en in je innerlijk. 

Leeuw 

Als een leeuw jouw lievelingsdier is, vind je familie belangrijk. Je bent snel trots over iets en neemt graag de leiding. Je vindt een beetje power wel fijn. 

Hert 

Een hert staat voor nieuwsgierigheid en speelsheid. Ook ben je elegant en een beetje verlegen. Je hebt graag plezier. 

Pinguïn 

Je houdt van balans en bent zelfverzekerd. Je gaat voor iets in je leven, je hebt een doel. 

Konijn

Een konijn staat voor geluk, vandaar ook het konijnenpootje als symbool voor geluk. Dit dier betekent overvloed. Je verzorgt jezelf graag en gelooft in iets wat je wil bereiken. 

Kat 

Als een kat jouw lievelingsdier is, ben je graag in een comfortabele omgeving. Het liefst maak jij het allemaal niet te moeilijk en kan je het er goed in je eentje van af brengen. Je verzorgt jezelf goed en zorgt dat je altijd op het beste plekje zit. Soms ben je een tikje mysterieus. 

Hond 

Een hond vindt loyaliteit natuurlijk erg belangrijk. Dit zie je ook in jouw karakter terug. Je werkt graag en doet ook erg je best als er iets moet gebeuren. Je bent sportief. 

Muis 

Een muis staat voor vertrouwen en onschuld. Jij ziet alle details en vindt dat je van de kleine dingen in het leven moet genieten. 

Aap 

Als je problemen hebt wil je die zo snel mogelijk oplossen. Je hebt graag pret met je vrienden en bent graag grappig. Je bent speels en niet heel serieus. 

Vos 

Je ontwijkt soms dingen waar je geen zin in hebt. Je bent graag onzichtbaar en je houdt alles in de gaten. 

Cheeta 

Je hebt veel zelfkennis en bent in alles snel. Je maakt snel beslissingen en let op alles, je kan ook veel dingen tegelijk. 

Olifant 

Een olifant als lievelingsdier staat voor kracht en samenwerking. Je hebt een redelijk goed geheugen en zorgt graag voor andere mensen. Je familie en vrienden staan voorop. 

Beer 

Je bent betrouwbaar en mentaal sterk. Je kan veel aan en mensen vertrouwen op jou. Je kent jezelf en weet waar je aan toe bent. Je bent onafhankelijk en staat sterk in je schoenen. 

Zwarte panter 

Je geeft niet snel op en weet wat je wil. Je vindt stilte fijn en bent een tikje mysterieus. Je bent voorzichtig maar doet dingen wel met zelfvertrouwen. 

Neushoorn 

Een neushoorn staat voor kracht, wijsheid en eenzaamheid. Je bent soms een tikje humeurig, al is dat meestal wel om een goede reden. Je hebt vaak gelijk en je kan goed tegen kritiek. 

Dolfijn 

Jouw karakter is erg vrolijk. Je test graag nieuwe dingen uit en bent sociaal. Je bent niet vaak chagrijnig en vindt plezier belangrijk in het leven. 

Panter 

Een panter staat voor moed. Je bent krachtig en weet wat je wil. Je bent sportief en mentaal sterk. Soms denk je een beetje te veel aan jezelf. 

Walvis 

Een walvis staat voor creativiteit. Je familie is belangrijk en je doet wat jou het beste lijkt. Je krijgt inspiratie uit vanalles en nog wat, en hebt vaak een speciale hobby. 

Zwaan 

Een zwaan is vrouwelijk. Je zorgt graag voor andere mensen. Je bent elegant en voorzichtig. Je wil graag zekerheid voor je aan iets nieuws begint. 


Bedankt voor het lezen!