Wat zegt jouw oogkleur over jezelf?

Blog door Tocreate=todestroy

 Iedereen heeft een oogkleur maar wat zegt die oogkleur eigenlijk over jou? Als je dit wil weten kijk dan snel hieronder en kijk wat jouw oogkleur betekent :)

Bruine ogen:  Mensen met donker haar hebben vaak bruine ogen. Als jij bruine ogen hebt met blond haar dan behoor jij bij 1 van de 7 schoonheden :) mensen met bruine ogen zijn te vertrouwen en voelen zich verantwoordelijk. Het schijnt dat vaak mensen advies vragen bij mensen met bruine ogen.

Blauwe ogen: Mensen met blond haar hebben vaak blauwe ogen. Blauwe ogen betekent intelligentie. (Dus eigenlijk kloppen dan die domme blondjes verhalen niet ;). Mensen met blauwe ogen blijken een groot talen te hebben voor strategisch denken. Mensen met lichte ogen presteren op dat gebied dan ook vaak beter, maar dan vaak mensen met blauwe ogen. Ook blijven mensen met blauwe ogen vaak rusting in stresvolle omstandigheden.

Groene ogen: Is het je eigenlijk ooit opgevallen dat vroeger in de Disney films vaak de slechterikken ( bijvoorbeeld een heks ) groene ogen hadden? Dat heeft te maken dat de groene kleur ogen de kleur is van bedrog en leugens. Het staat ook synoniem voor gif en gevaar. ( dit heeft natuurlijk helemaal niks te beteken :) mensen met groene ogen zinn ook gevoeliger ( dit is niet altijd een voordeel ) vaak zijn ze ook heel sociaal. Doordat ze gevoelig zijn zijn ze ook sneller gekwetst.

Grijze ogen: Mensen met grijze ogen zijn slim. Ze houden graag om voor de tv te hangen en van sport. Ze durven ook hun mening te geven over iets. 

Dit zijn de betekenissen over jouw kleur oog. Klopt het bij jouw laat jouw mening achter thanks. Het kan zijn dat het bij jou half klopt of helemaal niet hahah maar dat is natuurlijk bij iedereen anders :) 

Ps ik heb bruine ogen en bij mij klopte het :)