Verslaafd aan

Blog door Kim

Iedereen is wel ergens verslaafd aan. Iets wat je zo graag doet, gebruikt of eet, dat ze je er 's nachts voor wakker kunnen maken. Hierbij ga ik mezelf blootleggen en mijn verslavingen aan jullie opbiechten! Don't worry, het gaat geen lijstje worden met allerlei soorten drugs en drank. (Ook al heb ik die ook ergens liggen...)

Als eerste mijn ergste verslaving die al jaren stand houd: pizza. Maar dan ook zo erg, dat ik het wel elke dag zou willen eten! Gelukkig heb ik nog enig gezond verstand (ja echt waar), dat ik dat maar niet doe.. Maar hiervoor kun je me werkelijk 's nachts wakker maken. Maar dan wel voor een pizza salami en eentje uit een restaurant (vooruit, een fastfoodketen). Ja ja, ik heb ook nog eens zo mijn eisen. Ik ben absoluut geen grote eter en zit snel vol, maar om één of andere duistere reden krijg ik een pizza wel altijd helemaal naar binnen gewerkt. Waarom kan ik dit niet bij gezond eten!? Life is so unfair...

Daarnaast ben ik addicted to: lippenbalsems! Smeren, smeren, smeren. Dat is zo'n beetje mijn dagbesteding. In elke tas die ik meesjouw, zit er altijd een lippenbalsem. De ene periode ben ik gek op labello's, dan breekt er een periode aan van Smackers en momenteel ben ik weer into de lippenbalsem van Essence. (tip!) Als er een lekker smaakje en geurtje aan zit, ben ik verkocht. Dan eet ik zo'n beetje mijn eigen lippen op, zo lekker! Klein nadeel hiervan is wel dat mijn lippen er zo gewend aan lijken te zijn, dat zodra ik eventjes niet smeer ze snel droog worden. Maar dat is voor mij des te meer reden weer een kilo lippenbalsem erop te smeren. Jammie!

Een andere verslaving is op make-up gebied. Nagellak! Momenteel heb ik zestig lakjes, wat erg weinig is voor een verslaving die al enkele jaartjes duurt! Waarschijnlijk ligt dit ook aan het feit dat ik zelden bulk van het geld, waardoor ik niet al te vaak nagellak in kan slaan. Mede om die reden stort ik me op goedkopere merken zoals Catrice. Die bovendien gewoon super goed zijn, so what's the problem? Ik berg ze op in een mooi kastje met glazen deurtjes, en alleen al daarnaar kijken,maakt me blij. Ja, meer heeft een mens niet nodig...

En dan mijn laatste verslaving.. Pumps, jurkjes en jasjes. Vooral die laatste twee zijn niet veilig bij me zodra ik een kledingzaak inloop. Ik storm meteen af op de rekken waar ik deze items kan vinden. In mijn eigen kledingkast heb ik al zoveel jurkjes: nette jurkjes, uitgaansjurkjes, zomerjurkjes enz. Ik kan steeds weer een nieuwe reden bedenken waarom ik net dat ene jurkje ook nog moet scoren, want die is zo handig voor 'deze gelegenheid etc etc'. Ook jasjes vind ik geweldig. Zowel blazers als stoere jackjes. Zo'n jasje over een jurkje dragen is zo leuk! Het maakt je outfit sexy en stoer en laat dat nou net twee sleutelwoorden zijn die mijn stijl omschrijven! (tenminste, dat wil ik nastreven..)

Als ik het zo bekijk, zijn mijn 'verslavingen' nog heel schappelijk. Ik heb geen gat in mijn hand dus ik kan mezelf redelijk in toom houden. Bravo! Nu ben ik nieuwsgierig.. Wat zijn jullie verslavingen?