Breder gebouwd ? Geen probleem !

Blog door Demii

 Hii, 

Ik weet hoe leuk het is om die mooie meiden op tumblr en dat soort social media te zien maar we zijn niet allemaal zo smal en dun gebouwd. Ik zelf ben best breed en ik ben ook vaak wel jaloers op meiden die dun zijn en slank. Toen ik ook hierop ging letten bij de celebs viel me op dat ze niet allemaal zo smal zijn kijk maar naar Demi Lovato , Jessie van Little Mix, Danielle Monet van onder ander Victorious en nog wel een paar andere. 

Quotes van Marlilyn Monroe helpen ook heel goed. Zij was ook niet de slankste maar toch een sex symbool geliefd door vele mensen.

 

Je hoeft er zeker niet minder leuk er uit te zien. Hier een paar voorbeelden.


Tot slot nog een paar tips die ik tijdens het shoppen heb meegekregen.

1. Prober op de goede punten te accentueren. Niet te veel maar zorg er ook niet voor dat het als een soepjurk, hobbezak  of vuilniszak om je heen hangt.

2. Probeer horizontale strepen te vermijden draag in plaats daarvan verticale strepen. Door verticale strepen oog je langer terwijl horizontale strepen breder ogen. 

3. Laat je door je lichaamsbouw niet tegenhouden. Draag wat jij mooi vindt en waarbij jij je goed voelt. Argument : Jij loopt er toch mee !

4. Probeer strak en los met elkaar te combineren zoals een strakke jeans met een  iets wijdere shirt of juis andersom een strakker shirt met een iets wijdere broek.

5. Probeer niet te veel of onnodig je shirt in je broek te proppen. Het staat meestal minder leuk dan dat je in gedachten hebt. 

6. Draag kleding die jij lekker vindt zitten en niet omdat het in de mode is.

7. Wil je niet dat je kleding te veel opvalt ?Trek de aandacht naar iets anders wat je aan of om hebt zoals gekleurde sieraden of doe wat opvallenders met je haar of make up, een mooie smile is meestal al genoeg!

8. Zwarte kleding dragen helpt ook! Ben je niet blij met je benen of met je         buik ? draag een zwarte broek of zwart shirtje het werkt echt en als je het     saai vindt draag er een leuk ( fel ) gekleurde ketting erbij. Dat vrolijkt het     meteen een beetje op.


Ik hoop dat jullie er iets aan hadden en laat als je wilt ook een reactie achter met jouw mening of enige tips.

Lots Of Love Demi ♥