Just imagine getting judged by the whole world..

Blog door xmae

 Bedenk dat eens, dat je word 'gepest'door de hele wereld, door iedereen. Hoe zou jij je dan voelen? Per dag krijg je zo'n 10000 berichten, geen lieve berichten, nee haat berichten!

Onze artiesten moeten hiermee leven, jongens die One Direction gay vinden, jongens die vinden dat Justin Bieber niet kan zingen, meiden die vinden dat Little Mix heel raar is, meiden die vinden dat Miley Cyrus echt koek koek is in haar clipjes. Jongens hebben vooral hun mening klaar staan over One Direction & Justin Bieber. Eerst haatte ik Justin Bieber ook, maar zonder te weten waarom eigenlijk, want zingen kan hij écht wel. Ik heb besloten in de auto toen Justin op de radio kwam dat ik stopte met hem haten, aangezien ik het ook niet leuk vind als mensen One Direction haten. Maar nu denk je vast: iedereen heeft zijn eigen mening toch? Maar bekijk je mening nu is heel goed, waarom haat je diegene?


Ik probeerde dat bij Justin, waarom haatte ik hem?


1. Hij kan niet zingen. Nee, nu ik erover denk kan hij juist super goed zingen!

2. Hij is raar, spuugt naar fans, kom op dat doe je niet!? Misschien was het zijn dag even niet, maar hij doet ook echt wel aardig tegen fans.


Meer dan dat kan ik niet bedenken, erg he? Daarom besloot ik dat ik hem niet meer ga haten, want ja, daar kan je dus echt voor kiezen hoor!


Dit hoor ik vaker in mijn klas, ik ben heel erg fan van 1D, maar sommige jongens niet... Oftewel, niemand van de jongens, dit zijn opmerkingen die ik dagelijks hoor:


1D is gay man!

1D kan echt niet zingen, ze worden gewoon getraind door die sukkels, maar alsnog kunnen ze echt niet zingen

1D is facking lelijk, Harry met z'n ugly krullen!

1D Louis en Harry zijn gay! HU GAY!


Ik vind dat dus echt niet leuk, maar die dingen worden net zo goed over Justin Bieber gezegd, dus de Beliebers vinden dat dus ook niet leuk. Maar zodra ik zo over Selena Gomez ga praten slaan ze me allemaal, wtf denk ik dan hoor.


Hoe denk jij er nu over?


STOP HATIN' FAMOUS PEOPLE, THEY ONLY ARE PEOPLE WHO HAVE FOLLOW THEIR DREAM!