Wat zegt jouw oogkleur over jezelf?

Blog door Sparkle

Heyy,

Ogen; iedereen heeft ze. Maar wat vertellen ze over je?

- Bruin -

Mensen met bruine ogen zijn mensen die te vertrouwen zijn en zich verantwoordelijk voelen. Mensen schijnen het meest advies te vragen bij mensen met bruine ogen. Mensen met bruine ogen zijn liefdevol en gepassioneerd.


Mensen met bruine ogen zijn vaak somberder van aard. Hun ogen worden donkerder als ze boos worden of zich zorgen maken. Vaak hebben mensen met bruine ogen het moeilijk met zichzelf, ze zien eerder problemen waardoor ze eerder geneigd zijn boos, ongerust of depressief te worden.


- Groen -

De groene kleur heeft net als de andere kleuren ook een betekenis. Is het je bijvoorbeeld al eens opgevallen dat in Disney animatiefilms vaak de slechteriken groene ogen hebben? Groen is de kleur van bedrog en leugens. Groen staat tevens synoniem voor gif en gevaar. Groen wordt ook geassocieerd met buitenaardse aliens en met draken. Anderzijds is groen natuurlijk de kleur van bos en ruimte.

Mensen met groene ogen zijn gevoeliger wat niet altijd een voordeel hoeft te zijn. Vaak zijn ze heel sociaal en zien alleen of altijd wel iets goeds in iemand. Ze zijn gevoelig waardoor ze snel gekwetst zijn.


- Blauw -

Blonde mensen hebben vaak blauwe ogen, en blauwe ogen suggereren intelligentie. Mensen met blauwe ogen blijken een groter talent te bezitten voor strategisch denken. Mensen met lichte ogen presteren op dat vlak ook beter, maar mensen met blauwe ogen in het bijzonder.

Mensen met blauwe ogen kunnen rustig blijven onder de meest stressvolle omstandigheden. Emotioneel kunnen er echter schommelingen zijn. Ze kunnen last hebben van stemmingswisselingen. 

Mensen met blauwe ogen hebben een grote zelfbeheersing, zij kunnen afstand nemen van emoties waardoor blauwe ogen vaak opeens ontzettend kil kunnen kijken. 

Vaak kunnen deze mensen ook afstandelijker lijken omdat de emotie moeilijk te lezen is.

- Grijs -

Mensen met grijze ogen zijn slim. Jonge types met grijze ogen spelen graag en hangen graag rond met hun vrienden.

Ze zitten ook graag voor de TV en houden van sport.

Mensen met grijze ogen durven ook hun mening te geven over iets. Als iets hen niet aanstaat, zullen ze er alles aan doen om dat te veranderen.Dat waren ze! Ik ben erg benieuwd of het klopt! 

Xoxo