10 Redenen om van de winter te houden!

Blog door Saphira__

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw! Sommige mensen haten het, maar ik ben er dol op! Het is gewoon zo...tja...lekker wit ;) Daarom dacht ik, laat ik weer eens een goede oude, zeer afgezaagde, 10 redenen om... doen. Dus ja..let's start!1. Sneeeeuw!

2. Een heerlijk excuus om mooie wanten, leuke mutsen en sjaals, heerlijke truien en warme sokken te dragen. Zelf heb ik altijd veel laagjes en een sjaal in een warme kleur zoals bordeaux rood en mosterdgeel. 

3. Winter staat gelijk aan sinterklaas! En aangezien ik een klein broertje heb is dat de hele avond cadeautjes uitpakken :)

Before Christmas... I wait !

Bron


4. Kerstliedjes (een gewoonte van mijn vriendin en ik)

5. Kerstboom. Daar hoef ik niks aan toe te voegen. Gewoon kerstboom.

6. Mijn B-Day *springt blij een rondje door haar kamer* 

7. Sneeuwballen gevecht, kinderachtig maar supergrappig.

Tumblr

Bron 

8. Een perfecte rede om een heerlijke ik-hang-in-mijn-pyjama-in-mijn-bed-dag te houden.

9. Christmas movies<3

10. Oud&Nieuw!! Oliebollen eten en vuurwerk afsteken, j'adore!


<33 | via Facebook

Bron


Dus dat zijn 10 redenen om  van winter te houden. I hope you liked it^^

XOXO Annemarijn


Wat is jouw favo seizoen? Laat het me weten!