Krijg perfecte billen in 3 simpele stappen !

Blog door illumipanda

December, een heerlijke maand met lekker eten en snoepgoed. Helaas is dit niet altijd zo goed voor je lichaam. Wil jij ook liever perfecte billen, vol en rond. Stop dan met te veel snoepen en ik geef je tips voor de perfecte billen die je dit jaar nog kan showen in je sexy nieuwe kerstjurkje en oud&nieuw jurkje!

      


  


                        Hoe kan je dit op een snelle manier bereiken?


Stap 1: Observeer je zelf 3 dagen door middel van een eetdagboek. 

Heb jij een bepaald eetpatroon (b.v elke ochtend ontbijt jij met cornflakes).

Schrijf per dag hoelaat je iets eet en wat je eet, Geef hierbij ook een eerlijke mening of je wel echt honger heb of niet (ik eet zelf heel veel uit verveling in de klas) 

Ik ga je nu niet adviseren om een dieet aan te gaan, of om te stoppen met eten, ik ben daar tegen, maar kijk na 3 dagen goed naar je eetpatroon en kijk wat je bijvoorbeeld beter kan laten staan (chips, koekjes etc). Wissel deze snackmomenten in voor een appel, of een banaan. Kan ook veel creatiever door een lekkere fruitsalade te maken.


Stap 2 : Motiveer jezelf door een kalender te maken met foto's van mooie billen. Als je net als mij niet sportief ben en meer een typetje dat lekker in bed ligt of snel opgeeft kan dit nog wel eens werken! 


Stap 3: SQUATS.

We gaan nu echt beginnen. Ben je er klaar voor? Kijk maar naar deze filmpjes en herhaal dit iedere dag. Als je deze oefeningen iedere dag doe dan krijg jij je perfecte billen!


ik Hoop dat iedereen hier wat aan heeft gehad.

 Ik ben erg benieuwd wie ik heb geïnspireerd en wie niet. 

Laat gerust een berichtje achter of ik je een beetje heb kunnen helpen, 

of update me hoe het gaat met je training! 

Succes Meiden ! 

Groetjes Mandy.