Lifestyle

DIY Gossip Girl butterfly wall

Gossip Girl is een heerlijke serie! We konden een lange tijd genieten van alle sappige roddels en mooie outfits die voorbij kwamen. Het is natuurlijk jammer dat de serie is afgelopen, maar we kunnen nog wel een hoop inspiratie uit de serie halen. Zo ook deze mooie butterfly wall uit Serena's slaapkamer. Lees hier hoe je de butterfly wall zelf kunt maken!

butterfly wall

De butterfly wall is niet alleen heel mooi, het is ook handig voor als je lelijke plekken op je muur hebt en je geen zin hebt om de hele muur opnieuw te verven. Je kunt de vlinders in allerlei kleuren maken. Extra leuk om je kamer eens mee op te fleuren!

Dit heb je nodig voor de butterfly wall:
♥ Schaar
♥ Rond stuk papier
♥ Gekleurd papier
♥ 3D lijm dots (van de Action) of dubbelzijdig plakband
 

Butterfly wall

Kies gekleurd papier voor de vlinders. Je kunt het beste een kleur kiezen dat er echt uitspringt t.o.v. de muur. Als je een leuke kleur hebt gekozen, ga je op het internet opzoek naar vlinders. Google geeft een hoop voorbeelden als je butterfly stencil in typt. Druk de vlinders vervolgens af op het gekleurde papier in verschillende maten. Als voorbeeld zijn er drie verschillende vlinders gekozen in drie verschillende maten. Dit zorgt voor een dynamisch effect. De vlinders van deze DIY staan hierboven afgebeeld.
 
butterfly wall
 
Trommel vervolgens wat vriendinnen op om te helpen knippen! Het is een hoop werk om alle vlinders te knippen, dus vandaar dat je wel wat hulp kunt gebruiken ;-). Knip ook meteen een cirkel uit een vel papier, waar je de vlinders straks omheen kunt plakken.
 
Butterfly wall
 
Bevestig de cirkel op de muur, maar zorg dat je deze er nog wel makkelijk vanaf kunt halen. De cirkel is namelijk een hulpmiddel bij het plakken van de vlinders. Plak de lijmdots vervolgens op de vlinders en bevestig de vlinders
rondom de cirkel.
 
Butterfly wall

Hierna is het gewoon een kwestie van naar buiten toe werken. Houd een ovaal voor ogen en zorg dat de meeste vlinders erin zitten. Check onderstaande afbeelding als voorbeeld.

butterfly wall

Verder is het simpel, je plakt net zo lang totdat je tevreden bent met het resultaat. Toen ik zag dat de meeste plekken bedekt waren ben ik gestopt met vlinders plakken. En voila, zie hier het resultaat! Absolutely LOVE it!

butterfly wall

Butterfly wall

butterfly wall

Gaan jullie aan de slag met deze DIY?

Door: Luana! Bedankt voor deze DIY 🙂

Must reads 👀