Levi’s Curve ID

Fashion door Redactie

Hij moet goed zitten. Geen afzakgedoe, niet te strak met een muffintop als gevolg en als het even kan graag óver de vrouwelijke lovehandles heen. Het vinden van de juiste jeans is echt een mission impossible. Het vereist geduld, heel veel geduld. En gefrustreerd in ongezellige pashokjes staan, is alles behalve leuk.

Kortom, het vinden van de perfecte jeans is een helse klus. Daarom introduceerde Levi’s vorig jaar de Curve ID. Dé jeans voor elke vrouw, met wel figuur dan ook.

levi curve id

‘It’s all about shape, not size’, aldus Levi’s. En zo is dat! Omdat elke vrouw andere rondingen heeft, ontwierp Levi’s 4 verschillende Curve jeans:

Slight Curve: voor meiden met een minimale rondingen.
Demi Curve: voor de gemiddelde bottom, welke je rondingen mooi accentueert en je taille flatteert.
Bold Curve: Daar is Kim Kardashian niets bij. Voor meiden met rondingen om trots op te zijn en welke tevens beschikken over een smalle taille.
Supreme Curve: Deze is nieuw! Een jeans voor de meest ronde vrouwen van de wereld. Tot op heden alleen nog te koop in winkels in Brazilië, Zuid-Afrika en Amerika. Je kunt de Supreme Curve wel online bestellen, via levi.com.

levi curve id

levi curve id

Benieuwd welke Curve ID perfect is voor jouw rondingen? Je kunt je laten opmeten in elke Levi’s winkel in Nederland. Zo weet je precies welke type je bent en welke maten je nodig hebt. Ook online kun je ontdekken welke pasvorm jou als gegoten zit. Levi’s helpt je met je keuze!

Check Levi’s online en ontdek welke jeans past bij jouw figuur!

Waar moet jouw ideale spijkerbroek aan voldoen?

Door Marjolein