News

Queen B(eyoncé) is taking over!

Beyoncé mag dan in 2012 iets minder in de picture hebben gestaan na de geboorte van haar dochter Blue Ivy, in 2013 heeft ze dat al dubbel en dwars goed gemaakt. Met een nieuw album op de planning, een optreden tijdens de Super Bowl en een documentaire waar ie-der-een over praat is Beyoncé meer aanwezig dan ooit. En nu staat ze ook nog op de cover van drie grote Amerikaanse magazines waaronder Vogue!

Oh en dan hebben we het nog niet eens gehad over Beyoncé's interview met Oprah Winfrey voor het programma The Next Chapter, en wat dacht je van Beyoncé's optreden tijdens de inauguratie van Obama. Ja Beyoncé heeft de afgelopen twee maanden écht niet stil gezeten. Laten we eens naar de covers kijken waar Beyoncé op staat..

Het begon met een cover voor mannenblad GQ waar Beyoncé super sexy met haar post-baby-figuurtje op de cover staat.


Vervolgens sierde Beyoncé ook de maartcover van de Amerikaanse Vogue. Het één na belangrijkste nummer van het jaar, omdat het een nieuw (mode)seizoen inluidt. B staat prachtig op de cover, als een moderne Audrey Hepburn.


En nu staat Beyoncé in een Dior Couture jurkje op de cover van het lente/zomer nummer van het tijdschrift The Gentlewoman. Het tijdschrift viert bijzondere en dynamische vrouwen, dit lente/zomer 2013 nummer is de zevende editie van het tijdschrift, hiervoor stonden onder andere Adele, Phoebe Philo (designer van het label Celine) en Christy Turlingon (voormalig supermodel) op de cover.

Afgelopen weekend werd in de Verenigde Staten de langverwachte documentaire van en over Beyoncé uitgezonden. Van EN over inderdaad, ze heeft hem namelijk zelf geregisseerd en heeft veel stukken zelfs zelf gefilmd. In de documentaire krijgen we een kijkje in het leven van de superster, we krijgen beelden te zien van haar stressvolle leven, haar zwangerschap, haar huwelijk met Jay-Z EN ze showt eindelijk haar dochtertje Blue Ivy aan de wereld. 

We inderdaad, want hoewel de documentaire nog niet is uitgezonden in Nederland, kun je hem al wel bekijken op de website van ons zusje Fashionscene (de documentaire is helaas niet in de browser Safari te zien).

Wat is jouw favoriete Beyonce cover? 

Bron beeld: Gentlewoman / GQ / Vogue

Must reads 👀