Beauty

Top 3 producten van Benefit Cosmetics

Ken jij het merk Benefit Cosmetics al? Dit is een leuk Amerikaans beautymerk dat gelukkig in Nederland verkrijgbaar is. Girlscene kreeg de drie best verkochte producten toegestuurd en die gaan we uiteraard voor jullie testen! Lees snel verder voor het oordeel..

Dit zijn de producten die ik – Quirine – voor jullie test:benefit

Allereerst test ik de POREfessional. Dit product is een primer. Benefit Cosmetics zegt over dit product dat je poriën en lijntjes wordt geminimaliseerd. De POREfessional zorgt voor een gladde huid en kan zowel onder als over de make-up worden aangebracht. Gebruik je het als basis? Dep de balsem zachtjes in de huid en wacht tot het helemaal is opgenomen. Ga je voor een frisse uitstraling? Breng dan de POREfessional over de make-up aan. Ik ben benieuwd!

benefit

Het product op mijn hand:
primer

Omdat het product bedoeld is om de poriën te verkleinen, probeer ik het uit op mijn neus omdat daar mijn grootste poriën zitten.

Mijn huid zonder de primer:
primer

Het resultaat:
primer

Wat vind ik
De POREfessional smeert heel fijn uit. Het voelt inderdaad heel zacht aan en de kleur blend mooi met mijn huid. Of het ook daadwerkelijk mijn poriën kleiner maakt, zie ik zo snel niet maar de roodheid is zeker minder! Ik vind mijn huid er een stuk frisser uitzien. De prijs is aan de hoge kant, het product kost namelijk €33,00, maar ik vind het de prijs zeker waard.

Het volgende product is de Fine-one-one. Benefit Cosmetics zegt over dit product dat het bestemd is voor de lippen en wangen en geeft naast een mooie kleur, een satijnen glans. De kleuren zijn roze champagne, watermeloen en zacht koraal. Je brengt de Fine-one-one aan op de appel van je wang en glijdt richting de slaap. Gebruik je vingers om het product goed in de huid te mengen.

benefit
De Fine-one-one

Het product op mijn hand:blush hand

De Fine-one-one test ik allereerst uit op mijn wang.

Mijn wang zonder de blush:blush

Aanbrengen van het product:blush aanbrengen

Zoals je ziet, krijg je strepen op je wang. Die blend je uit met je vingers. Bij deze foto heb ik de blush een beetje uitgeveegd:blush close-up

Resultaat:blush na

 

Watch on YouTube

Wat vind ik
Wauw! Allereest vind ik de verpakking erg mooi, de rosé gouden kleur geeft een chique uitstraling. Verder vind ik de blush erg handig: je hebt geen kwast nodig omdat je het gewoon omhoog schuift zoals bij een lippenstift. De Fine-one-one brengt gemakkelijk aan en de kleur is niet té overheersend. Ik krijg een gezonde, roze gloed. Ook vind ik het handig dat er een highlighter inzit. Ik ben fan! De prijs van dit product is €35,00. Best duur, maar de stick is erg lang dus je kunt hier zeker heel lang mee doen!

De Fine-one-one is ook geschikt voor je lippen:

lippen

lippen

Wat vind ik
Ik ben niet zo onder de indruk van de Fine-one-one op mijn lippen. Het voelt droog aan je en zeker voor iemand met áltijd droge lippen, is dat niet handig. Verder zie je de kleur ook niet duidelijk. Ik hou het bij mijn wangen!

Het laatste product is de mascara, genaamd: They're Real! Waarom deze mascara een topproduct is volgens Benefit Cosmetics? Dat komt omdat het de wimpers lengte, krul, volume, separatie en een lift geeft. Ik ben benieuwd!

benefit

mascara

Mijn oog zonder de mascara:mascara

Aanbrengen van de mascara:
mascara

Resultaat:
mascara

Watch on YouTube

Wat vind ik
Ik vind de mascara erg fijn. Het borsteltje spreidt mooi de wimpers uit en geeft veel volume. Wat ik ook fijn vind, is dat mijn wimpers een mooie krul krijgen. Het blijft ook de hele dag zo zitten! De prijs van de mascara is €23,00.

Ik ben zeer tevreden over de nieuwe producten van Benefit Cosmetics. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar daar krijg je wel een goede kwaliteit voor terug. Ook de verpakking vind ik erg leuk, je hebt echt het gevoel dat je een luxe product in handen hebt. Je kunt ze kopen bij de Douglas- en Sephora filialen.

Wat vind jij van de producten? En wat is jouw ervaring met Benefit?