News

Gossip Girl(scene) week 7

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Tijdens de Grammy's afgelopen weekend leek het erop dat Adele en Chris Brown een kleine woordenwisseling hadden. Op het moment dat Frank Ocean zijn award won stond iedereen op om voor hem te applaudisseren, iedereen, behalve Chris Brown (die zelf ook genomineerd was in dezelfde categorie). Op de beelden die tijdens de avond gemaakt zijn is duidelijk te zien dat Adele doorhad dat Chris bleef zitten op het moment dat iedereen klapte voor Chris. Even later werden de twee heftig discussiërend gespot. Niets van waar, volgens Adele, ze complimenteerden elkaar juist. 

De media hebben van Taylor Swift een mannenverslindster gemaakt, maar volgens Taylor is ze dat juist helemaal niet. Ze zit zelfs nooit achter een jongen aan, althans, dat beweert Taylor in een interview met de Amerikaanse Elle. Ze jaagt niet op jongens, want ze weet dat jongens dat helemaal niet leuk vinden. In het interview vertelt ze verder dat ze nog nooit tegen een ex-vriendje geschreeuwd heeft: "Ik ben geen schreeuwer, ik ga niet in discussie. Als iets over is, dan is het klaar".

Kim Kardashian mag dan Kanye West haar vriend noemen, niet iedereen is fan van de Realityster. Kim staat deze maand in de Amerikaanse Elle met een prachtige fashionshoot, maar niet iedere designer wilde zomaar zijn of haar kleding aan Kim uitlenen, zo vertelt de stylist van de shoot Nicola Formichetti (ook wel bekend als Lady Gaga's vaste stylist). Volgens Nicola was het snobisme van de designers dat ze Kim niet in de kleding in het magazine wilden. Ondanks dat niet iedere designer aan de shoot mee wilde werken, is het toch een prachtige shoot geworden.

Zoals we afgelopen week al schreven gaat het niet zo goed met Lady Gaga. Gaga zei haar complete tournee in de Verenigde Staten af omdat ze een ontsteking in haar been heeft. Bij Lady Gaga is een aantal jaar geleden de chronische gewrichtsaandoening synovitis geconstateerd, bij deze aandoening heb je een vergrote kans op ontstekingen in je gewrichten. Het is voor deze ziekte beter als je een rustig en gezond leven leidt, maar Gaga's leven is dat natuurlijk alles behalve. De ontsteking wordt bij Gaga operatief verwijderd. We hopen dat Gaga snel herstelt..

Rihanna mag dan erg blij zijn met liefje Chris Brown, haar voormalig vriendin Katy Perry denkt daar toch net iets anders over. Katy en Rihanna waren jarenlang goed bevriend, Rihanna organiseerde zelfs Katy's vrijgezellenfeestje toen ze drie jaar geleden trouwde met Russell Brand. Maar Katy schijnt het absoluut niet eens met Rihanna's keuze om weer samen met Chris te zijn, bij de Grammy's zaten de dames dan ook ver uit elkaar. 

Bronnen: Ohnotheydidnt, E Online!, Nu.nl
Beeld: Reporters, Elle.com

Must reads 👀