Lifestyle

Ken jij de hotties van Boyce Avenue al?

Boyce Avenue is een band uit Florida en bestaat uit drie broers. Ze zijn al een tijdje bezig met muziek, maar de band is pas echt bekend geworden door de YouTube filmpjes waarmee ze covers en zelf geschreven nummers delen. De band is enorm populair en het YouTube kanaal heeft al meer dan 300 miljoen views en 700 duizend leden. Benieuwd wie deze mannen zijn en wat voor muziek ze maken? Lees dan snel verder!

Boyce Avenue

De band bestaat uit drie knappe mannen: Alejandro, Fabian en Daniel Manzano. Ze vormen al sinds 2004 een band. Doordat de jongens graag een goede basis wilden hebben, lag de focus eerder op een opleiding. De muziek stond daardoor eerder wat op een laag pitje. Maar de jongens zaten niet stil en bleven altijd met muziek bezig. In 2007 plaatsten ze voor het eerst eigen nummers en covers op YouTube. Zo coveren erg veel en op die manier zie je, dat Boyce Avenue diverse stijlen hanteert. Bekijk hier een paar covers van Boyce Avenue.

Dit is een cover van Maroon 5

Watch on YouTube

I want it that way

Watch on YouTube

Een cover van Adele

Watch on YouTube

Boyce Avenue

Alejandro doet de lead vocals en speelt gitaar en piano. Fabian verzorgt samen met Daniel achtergrondzang en speelt ook gitaar. Daniel speelt basgitaar. Het eerste optreden in New York was in januari 2009. De show was een groot succes en was compleet uitverkocht. Ze zijn verder gegaan met optreden en tourden al op plekken als de Filipijnen, USA, Canada en Europa. In mei 2011 stonden de jongens zelfs in Amsterdam! Het debuutalbum heet All We Have Left en is volledig zelf geschreven door de jongens. Hieronder staan een paar video’s van het album.

Broken Angel

Watch on YouTube

Every Breath

Watch on YouTube

On my way

Watch on YouTube

Check de site voor het laatste nieuws over Boyce Avenue en tourdata. Wil je de jongens persoonlijk volgen? Dit is het Twitter en Facebook account!

Wat vind jij van Boys Avenue en kende jij deze band al?

Must reads 👀