Fashion

Behind the Girlscene-redactie #7

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Danique ging deze week met haar vriend naar de IKEA om leuke spulletjes voor in huis te scoren. En wat gaat daarmee gepaard? Juist, heerlijke Zweedse balletjes!


Na het bezoek bij IKEA kreeg Danique kriebel in haar interieurvingers en er volgde (wederom) een complete restyling en herinrichting. Wat vinden jullie van het resultaat? Het kittige stoeltje kocht ze op een rommelmarkt in Brussel, de spiegel bij de WoonFabriek, de vaas bij Home Vanity & de takken met appeltjes bij EIGENWIJS in het Zuiden des lands.

Annemerel maakte afgelopen weekend deze brownies met caramelfudge en pecanoten in de vorm van hartjes! Ze waren ZO lekker en met een beetje (veel) slagroom waren ze NOG lekkerder!


Girlscene mag binnenkort heerlijke beautypakketen van Skinpharma weggeven aan lezeressen! De pakketten zijn rijkelijk gevuld, dus de winnaressen zullen vast erg blij zijn. Ga jij meedoen met de winactie? 


Afgelopen maandag was het ZOOOOOO koud, niet alleen buiten, maar ook op de redactie! Niet alleen wij hadden opstartproblemen zo na het weekend, ook de verwarming liet het even afweten. Het enige wat je dan warm maakt? Soep! Annemerel at deze noodlesoep met garnalen en groenten.


Wat was het koud deze week! Sneeuw, wind en natuurlijk old school regen. Bah. Danique maakte het thuis wat gezellig met deze kaarsjes een geurstokjes. In combinatie met de nieuwe inrichting, lijkt het ons geweldig thuiskomen!

Danique deed deze week met collega Claartje van Vrouwen voor de eerste keer Hot flow yoga bij Absolute Yoga in Amsterdam, klik hier voor meer informatie. Beide dames kwamen de dag erna (en ook de dag daarna) met spierpijn op het werk. Wat een intensieve work-out in +/- 38-40 graden!

Ben jij benieuwd naar Hot flow yoga? Houd dan komende week Girlscene in de gaten. 

scriptie
Typen, typen typen... Quirine is bezig met de laatste loodjes van haar scriptie! In het weekend en in de avonduurtjes is zij daar druk mee in de weer.


Petra en Danique bezochten deze week de presentatie van de nieuwe collectie van Hunkemöller. De presentatie was een waar evenement met modellen, drankjes en allerlei spannende dingen. Wat vind jij van de nieuwe collectie van Hunkemöller? 


Annemerel testte deze week nieuwe hardloopschoenen van Nike, ze zijn zo mooi! Iedereen op de redactie is jaloers!


En het houdt allemaal nog lang niet op. Wij zijn ontzettend gek op onze trouwe Girlscene lezeressen en jullie blijkbaar ook op ons, want we werden deze week blij gemaakt met dit, jaja, Valentijnspakket! Super bedankt!


Annemerel vond in de supermarkt snoepjes waar geen gelatine in zit! Gelatine wordt zoals jullie misschien wel weten gemaakt van koeienbotten. Nu is Annemerel niet vegetarisch, maar alles wat je kunt doen om minder dierlijke producten te gebruiken is natuurlijk mooi meegenomen!

Janet ging dit jaar weer trouw carnavallen. Op de eerste foto is ze Supertrash. De jurk is in het geheel van vuilniszakken gemaakt. De drie dames op de onderste foto zijn verkleed als Stef van Stef Stuntpiloot. Origineel toch? Het meisje links op de onderste foto is verkleed als theezakje. Ze draagt theezakken in haar oren, als ring en op haar schoenen. De jurk is van glasgordijn gemaakt en gevuld met zaagsel. Wandelende rooibos dus. 

De jongen op de onderste foto is verkleed als Jezus. Hij draagt een kruis bij zich die overigens goed van pas kwam in drukke kroegen waarvan de bar moeilijk was te bereiken. Wat vinden jullie van de outfit?

foto
Ook Quirine was afgelopen weekend in het Zuiden te vinden, maar dan in België! Een paar keer per jaar gaat ze langs om haar familie te bezoeken. En wat is nou leuker dan met je kleine neefje knuffelen?


Je kunt Girlscene ook volgen op Twitter! Inmiddels bereiken we al meer dan achtduizend lezeressen. Wil jij Girlscene op Twitter ook volgen? Klik dan hier.


Op Valentijnsdag zaten wij netjes op de redactie om leuke en vrolijke artikelen voor jullie te schrijven. Weinig romantiek dus, maar deze kaarsjes brachten daar al enige verandering in. Schattig toch? 


Collega Claartje van Vrouwen.nl werd op Valentijnsdag verrast door haar romantische vriend. De twee spraken af niets voor Valentijnsdag te doen, dus dit was een bijzondere verrassing! Ahh, we're so jealous! 

kaart
Quirine kreeg, helaas ;-), geen cadeautje van haar vriendje voor Valentijn, maar ze kreeg wel een hele lieve kaart van een goede vriendin!


Annemerel werd op valentijnsdag door haar vriend meengenomen naar haar favoriete sushi restaurant. Hmmmmmmm sushiii!

benefit cosmetics
Quirine testte voor jullie de nieuwe producten van Benefit Cosmetics. Ze was erg onder de indruk.. Lees binnenkort de uitgebreide review!

Wat hebben jullie deze week gedaan?
Nog een fijne zondag ladies & see you next week!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved