Lifestyle

De stekker uit Twitter

Er leek geen einde te komen aan de Twittermania. Iedere zucht en scheet werden in letters omgezet en de wereld ingestuurd. Door middel van maximaal honderdveertig tekens houd je iedereen op de hoogte van jouw leven. Nu lijkt de populariteit toch af te nemen. Steeds meer celebrities stoppen ermee! Ben je benieuwd, lees dan snel mee!

Doe jij al aan Twitter? Of nog steeds? Of heb je het niet echt geprobeerd. Veel mensen krijgen er geen genoeg van: alles wordt gedeeld en op een makkelijke manier kun je op de hoogte van anderen blijven. Maar Twitter is niet altijd leuk. Sommigen worden doelwit van pesterijen of worden op vervelende manieren benaderd of veroordeeld. Vandaar dat zelfs de meest fervente twitteraars, nog wel eens de stekker uit het sociale platform halen. 


Bron: Tumblr

Acteur Shia LaBoeuf stopte vorig jaar met twitteren, nadat hij door een groot publiek werd gepest. Hij startte met Twitter, maar al snel werd er een grote campagne gestart: #BlockShia. Het onderwerp werd bekend, zelfs internationaal werd gereageerd en binnen twaalf uur was LaBoeuf klaar met twitteren. Collega en mede-Transformer Megan Fox stopte ook na vijf dagen en 29 berichten met Twitter. Er circuleerde een nare hoax op het internet: #RIPMeganFox. Ze doet nog wel aan Facebook.


Bron: statigr.am

Zanger Chris Brown stopte na een ruzie tussen hem en komediante Jenny Johnson. Zij had veel commentaar op de mishandeling van Brown richting Rihanna. Uiteindelijk, na een felle uitspraak van Johnson, stopte Brown ermee. De komediante had gezegd dat hij geen spijt vertoonde en dat ze geen respect voor hem zou hebben. Een week later werd het account van Brown toch gebruikt: er werd een foto van hem en Rihanna getoond. Na een dag was de foto op mysterieuze wijze van het sociale platform verdwenen. 


Bron: Instagram

Ook Ashton Kutcher (en hij plaatste véél!) maakte een einde aan zijn Twittercarrière nadat hij bij een seksschandaal werd betrokken. Hij plaatste een verkeerd bericht over een coach die vanwege een seksschandaal werd ontslagen. Pas later bleek het bericht van Kutcher volkomen verkeerd, en ontving hij vervelende berichten van een woedende menigte. Er worden nog wel berichten van hem geplaatst, maar niet door de acteur zelf. Een managementteam is ervoor verantwoordelijk.  


Bron: Tumblr

De aantrekkelijke zanger John Mayer had bijna vier miljoen volgers, toen hij besloot Twitter vaarwel te zeggen. Mayer was een echte Twittermaniac. Hij plaatste over alles berichten. Het was dan ook een vreemd gegeven, dat hij zou stoppen.


Bron: Tumblr

Als reden plaatste hij: 'I started using Twitter as the instrument to riff on, and it started to make my mind smaller and smaller and smaller. And I couldn’t write a song.' Gelukkig kan hij nu weer lekker schrijven, dan kunnen we nog genieten van zijn prachtige muziek. 

Gebruik jij Twitter en wat zijn jouw ervaringen? 

Door: Janet

Bron: thedailybeast, instagram, twitter

Must reads 👀