Celebs

Mooie man: Jared Tristan Padalecki

Zijn naam klinkt misschien niet heel bekend, maar jullie kennen deze mooie man vast wel! En de naam Dean Forester zegt jullie misschien wél wat. Jared speelde namelijk Dean Forester in een van onze meest favoriete series Gilmore Girls. Ook heeft hij nog in films en andere series gespeeld. Ontdek nu alles over deze hunk!

Jared

Bron: Reporters

Even wat feitjes op een rij over mister handsome a.k.a. Jared Padalecki:

Hij werd bijna 31 jaar geleden, op 19 juli 1982, geboren in Texas.
Hij is half Pools vanuit zijn vaders kant.
Hij zat op de James Madison High School in San Antonio.
Hij begon met acteerlessen toen hij twaalf jaar oud was.
In 1998 won hij, samen met zijn partner Chris Cardenas, de National Forensic League (een debatwedstrijd). In 1999 won hij nog een wedstrijd en mocht hij verschijnen tijdens The Teen Choice Awards. Hier ontmoette hij zijn huidige manager. Vervolgens kreeg hij een rol in A Little Inside. Hij verhuisde daarna naar Los Angeles om zijn acteercarrière van de grond te krijgen.

In het jaar 2000 werd Jared beroemd toen hij een vaste rol kreeg als Dean in Gilmore Girls. In die tijd speelde hij ook in andere series zoals Silent Witness (2000), Close to Home (2001), A Ring of Endless Light (2002) en Young MacGyver (2003).

Dit is Jared in Gilmore Girls:

Jared
Bron: fanpop

Jared was ook te zien in een aantal films, zoals Cheaper By The Dozen. Ook speelde hij in New York Minute samen met Mary-Kate en Ashley Olsen. In 2005 had hij één van de hoofdrollen te pakken in de film House of Wax. Hier was hij samen te zien met onder andere Chad Michael Murray, Paris Hilton en Elisha Cuthbert. Ook was hij in 2005 nog te zien in een andere horrorfilm: Cry a Wolf.

Dit is Jared in de film House of Wax.

Jared

Sinds 2005 is Jared te zien in de serie Supernatural. In deze serie speelt hij Sam Winchester en gaat hij samen met zijn broer Dean Winchester op zoek naar bovennatuurlijke wezens. De serie heeft onlangs nog een award binnengesleept tijdens de People's Choice Awards. Deze is in ontvangst genomen door Jared en Jensen Ackles. Ze mochten zelf de award voor favoriete band uitreiken.

Jared
Jared & Jensen tijdens de Peoples Choice Awards dit jaar.

Wil jij meepraten over deze mooie man? Ga dan nu naar het forum op Girlscene!

Wat vind jij van deze mooie man, Jared Padalecki?

Bronnen: Wikipedia, justjared

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved