Beauty

Creëer een spa in je eigen badkamer…

… met de producten van Beautybox! De Beautybox van de maand januari zit vol met musthaves voor in de winter. Zeker tijdens de koude maanden heeft je huid extra aandacht en bescherming nodig. En met deze producten gaat dat zeker lukken. Nieuwsgierig geworden welke producten dat zijn? Lees dan snel verder.

De Beautybox van januari:

beautyboxbeautybox
Beautybox Geurkaars

geurkaars
Dit keer zit er een cadeautje in de Beautybox: een geurkaars. De kaars ruikt naar chocola en kokos. Lekker om in de badkamer aan te steken als je bezig bent je lichaam te verzorgen.

Dove Winter Care

dover winter care
Dove
komt deze winter met een limited editon Winter Care-lijn. Deze lijn geeft je huid een goede verzorging die je nodig hebt tijdens de gure wintermaanden. De douchecrème heeft de zoete geur van amber. Heerlijk voor onder de douche! De prijs van de douchecrème is €3,49.

RoC Enydrial Extra Emolient Douche crème

roc
Het volgende product in de Beautybox is RoC Enydrial Extra Emolient Douche crème voor onder de douche. Dit product is zeepvrij en geurvrij en bevat ook geen parabenen. De douchecrème is geschikt voor de droge tot zeer droge en gevoelige huid. Je kunt de douchecrème ook voor het gezicht gebruiken. Een fullsize verpakking van 400ml kost €16,95.

Beautea, Comfort me Gezichtsmasker

masker
Het gezichtsmasker van Beautea is ideaal voor ieder meisje. Je geeft jouw huid een opkikker en daarnaast is het ook geschikt als je last hebt van onzuiverheden. Het masker verfrist en kalmeert je gezicht.

RoC Enydrial Extra Emolient Body Balsem

roc
Het volgende product is RoC Enydrial Extra Emolient Body Balsem. Dit product is speciaal ontwikkeld om de droge huid te verzorgen. Dat is belangrijk in de winter, want door het gure weer en de droge, warme lucht binnenshuis, kan de huid snel uitdrogen. De balsem voedt de huid en brengt het vochtgehalte op peil. Je huid voelt weer lekker zacht aan! Een fullsize verpakking van 200ml kost €16,95.

TEEZ Eve's Ready to Wear Lipstick

teeez lipstick
Niet alleen jouw huid komt aan bod in de Beautybox, ook je lippen hebben verzorging nodig. Heb je last van beschadigde lippen? Dan is deze lipstick van TEEEZ geschikt voor jou. De lipstick is geschikt voor beschadigde lippen. De lipstick bevat wilde mango en dat heeft een voedende en hydraterende werking. De lipstick heeft een subtiele, lichtroze glans. Ideaal voor overdag als je op school zit. De lipstick kost €7,49. Eerder schreven wij al over de nieuwe collectie van Teeez. Ben je benieuwd? Klik dan snel hier

De Beautybox wordt afgesteld op jouw wensen, dus in iedere Beautybox zitten weer andere producten! 🙂 Het kan dus zo zijn dat jij een heerlijke conditioner van Rover Hair in je doosje had zitten. De Luxurious Leave In Conditioner Spray van Rover Hair voedt, herstelt, hydrateert, beschermt en versterkt jouw haar tot in de puntjes. Na gebruik van dit product lijkt het net of je bij de kapper bent geweest, een echt ‘celebrity’ gevoel! De conditioner kost €17,95 / 150 ml.

Of juist Anti Age Global Dagcrème van Yves Rocher. Deze dagcrème zorgt voor een direct en langdurig gevoel van comfort en laat jouw huid fluweelzacht laat aanvoelen. De crème kost €55,00 / 50 ml. Of de Cocoa Butter Lipbalm van Palmer's. Deze vernieuwde balsem van Palmer’s bevat een hoge concentratie super verzorgende cacaoboter en is verrijkt met extra vitamine E. Vocht – en vetherstellende eigenschappen zullen jouw lippen soepel en zacht laten aanvoelen. Een echte musthave deze winter! Deze kost € 2,09 / 4 gr.

Wil jij jezelf of een ander verwennen met een box vol beautyproducten waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo'n box. Een abonnement op de Beautybox kost €14,95 inclusief verzendkosten. Wees er snel bij voor de februari-editie!

Heb jij al de Beautybox?

Must reads 👀