Beauty

Review: Dove Crème Mousse lijn

Dove heeft een tijdje terug nieuwe douchecrèmes uitgebracht en vandaag mag ik – Petra – de producten testen! De Dove Crème Mousse lijn bestaat uit twee douchecrèmes; één voor de normale huid en één voor de gevoelige huid. Ik ben erg benieuwd wat deze crèmes voor mijn huid doen!

dove crème

Het eerste wat mij opviel, waren de schattige cupcakes die bij de Dove Mousse Mrèmes werden geleverd! Je zult je afvragen wat deze houten cupcakes bij het pakket deden. Dat vroegen wij ons in eerste instantie ook af. Het is de bedoeling dat je de cupcakes versierd met de mousse van Dove en een ander merk douchecrème. Om deze te vergelijken en het verschil te bekijken. Helaas hadden wij geen ander merk douchecrème op de redactie, maar ik heb de cupcakes wel even versierd!

Dove cupcakes

Ik kan jullie vertellen dat de mousse niet inzakt! De cupcakes hebben, als het niet langer is, een kwartier op het bureau gestaan.

Dove Crème Mousse douchecrème Deeply Nourishing

Dove mousse

De douchecrème bevat de Nutrium Moisture technologie. Deze technologie zorgt dat de huid gehydrateerd wordt. De hydraterende bestanddelen (lipiden en glycerine) zijn identiek aan de bestanddelen die zich van nature in de huid bevinden. Ik vind het echt een hele fijne douchecrème! De crème is luchtig en voelt als slagroom. Het schuimt goed onder de douche, dat is iets wat ik fijn vind. Ook heeft de crème een parelmoerglans, waardoor je een gevoel van luxe ervaart. De huid voelt echt super zacht aan, ook na het douchen.

Dove Crème Mousse Hypoallergene douchecrème Pure & Sensitive

Dove

Deze douchecrème is dus speciaal voor de mensen met een gevoelige huid. Dat komt doordat het een hypoallergene douchecrème is. Hypoallergeen houdt in dat de kans klein is, dat het product een allergische reactie opwekt. Ook deze douchecrème bevat de Nutrium Moisture technologie, waardoor de huid diep gehydrateerd wordt en lekker zacht aanvoelt.

Dove Cupcakes

Test nu zelf, want Dove geeft in februari dagelijks 100 consumenten de kans om het verschil van Dove Crème Mousse gratis te testen. Ga voor meer informatie naar de Facebookpagina van Dove

De twee varianten Crème Mousse van Dove zijn sinds begin 2013 verkrijgbaar bij de lokale drogisterij en supermarkten. De prijs voor 200 ml is €3,55 en de prijs voor 400 ml is  €5,79.

Gebruiken jullie deze Crème Mousse van Dove al? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen?