Fashion

Win 10 seconden gratis shoppen bij Hunkemöller!

Tot en met 10 april krijg je nu bij Hunkemöller de 3e bh gratis. Een hele voordelige actie dus… Sla vast nieuwe bh’s in met vrolijke kleuren voor de lente. Ook kun je een grote prijs winnen: 10 seconden gratis shoppen samen met je beste vriendin.

hunkemoller 3e bh gratis shoppen

Onderweg naar het Girlscene kantoor op de Keizersgracht, liepen we langs de winkel van Hunkemöller. De etalage ziet er super zomers uit! Stap vooral even binnen om de lieve en leuke setjes te bekijken.

Misschien heb je de reclame van de Hunkemöller voor deze actie al gezien. Voor degene die hem nog niet gezien hebben, staat hij hier onder nog een keer.

Eerder kon je stemmen voor de verschillende hunks in de reclame. In het filmpje zie je welke knappe jongens uiteindelijk de meeste stemmen hebben gekregen.

Om kans te maken op die 10 seconden gratis winkelen, moet je een leuk einde bedenken voor het reclamespotje. Ga naar de Facebookpagina van Hunkemöller en klik op de button 'vind ik leuk', de rest wijst zich vanzelf.

hunkemoller 3e bh gratis shoppen

Voor de actie '3e bh gratis' actie heeft Hunkemöller een speciale selectie gemaakt. De items uit deze selectie zijn fris en fruitig in hele mooie lentekleuren.

3ebhgratis

3ebhgratis

Ga jij meedoen voor die 10 seconden gratis shoppen?

Door Myrre

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved