Celebs

De leukste celebrity promfoto’s

Soms kun je het je bijna niet voorstellen, maar de meeste celebs hebben ook een aantal jaren op school gezeten. Natuurlijk bezochten ze net als alle andere leerlingen ook het gala, PROM! Dat is in Amerika zoals jullie waarschijnlijk wel weten een hele happening, waar onze gala's niet tegenop kunnen. Wij vonden de promfoto's van onder andere Taylor Swift, Demil Lovato en Miley Cyrus!


Demi Lovato ging samen met haar basisschool vriendje naar haar Prom, ze hadden dat in de kleuterklas al afgesproken en Demi kwam haar belofte na.


Jessica Alba's man Cash Warren ziet er een stuk appetijtelijker uit dan haar Promdate.


Beroemde zangeres of niet, ook Rihanna bezocht gewoon de prom van haar middelbare school in Barbados.


Dit is een hele hele oude promfoto, herkennen jullie de man op deze foto?! We zullen je helpen, het is George – Nespresso, what else? – Clooney!


Taylor Swift wist een dag voordat haar Prom was nog niet dat ze naar haar Prom zou gaan, ze werd pas een dag van tevoren gevraagd. Zelf zegt ze hierover "Ik kocht snel een jurk van 40 dollar en ik had de tijd van mijn leven."


Het meisje in deze promfoto is Claire Danes, bekend uit de serie Homeland en tegenspeler van Leonardo DiCaprio in Romeo & Julliet (1996).


Deze celebrity is bijna onherkenbaar in haar promfoto. Het is….. Fergie!!! De zangeres heeft waarschijnlijk aardig wat aan haar gezicht laten doen na haar highschool tijd.


Snooki voordat ze beroemd werd met Jersey Shore.


Deze promfoto van Miley Cyrus werd gemaakt tijdens Miley's prom in middleschool (zeg maar, wat bij  ons de eerste en de tweede van de middelbare school is).


Tyra Banks was al fierce in highschool.


Het jurkje dat Dakota Fanning tijdens haar prom droeg, droeg ze ook tijdens de première van haar film Coraline.


Wow Taylor Lautner, dat is nog eens haar 😉

Welke celebrity promfoto vinden jullie het meest geslaagd?
 

Bron beeld: Izismile.com