Lifestyle

De leukste interieurideeën!

De lente komt er weer aan, tijd voor wat inspirerende woonideeën! Met een paar simpele en goedkope aanpassingen kun je al snel een kamer omtoveren tot jouw paleisje. Oude kastjes of tafeltjes krijgen een nieuw leven door een pot verf. Even schuren, een likje verf en een item is als nieuw. Maar je kunt je kamer ook heel leuk decoreren met goedkope spulletjes, zoals bijvoorbeeld: mooie vazen, muurstickers, fotolijstjes én meer leuke ideeën die we hier op een rijtje zetten. Benieuwd? Lees dan snel mee!

Moodboard
What to do met die oude tijdschriften? Gooi ze absoluut niet weg en maak een moodboard! Ontzettend leuk en makkelijk te doen. Je kunt een moodboard maken op je muur of op een stuk karton. Knip beelden uit tijdschriften die jou inspireren en in een handomdraai heb je een muur die erg fashionable is!

Moodboard
Bron: weheartit

Quote
Je ziet ze vaak voorbij komen: mooie (fashion)quotes. Heel inspirerend, maar wat doe je er verder mee? Je kunt zoals blogster Yara de quote in een fotolijstje doen. Je kunt ook voor catwalkfoto's kiezen. Print de mooiste afbeeldingen op fotopapier uit en stop ze in een mooie grote lijst.

Quote
Bron: weheartit

Bloemen
Bloemen fleuren een kamer zeker op! Ze ruiken (bijna altijd) heerlijk en laten een kamer leven. Natuurlijk kun je ook kiezen voor nepbloemen, deze zijn lekker gemakkelijk want je hoeft ze geen water te geven. Kies voor bloemen in een mooie opvallende kleur, die past bij het interieur.

Bloemen
Bron: weheartit

Bloemen
Bron: weheartit

Fake fur
Niet alleen in de modewereld is fake fur een grote trend. Tegenwoordig zien we fake fur ook veel terug komen in de woonbladen. Voor een warm en knus gevoel kun je kiezen voor kussenhoezen of een plaid van fake fur. Een andere leuke optie zijn berenvellen en vloerkleedjes. Je kunt ze op de grond leggen, maar bijvoorbeeld ook over stoelen en tafels.

Fake Fur
Bron: weheartit

Fakefur
Bron: weheartit

Schoolkrijt
Vroeger heb je ongetwijfeld met schoolkrijt of stoepkrijt gespeeld. Je kunt de krijtjes weer uit de kast halen. Neem een voorbeeld aan blogster Aimee Song en schrijf inspirerende quotes op jouw muur of bord. Bij verschillende verfwinkels kun je krijtverf krijgen. Verf het op de muur en je hebt je eigen schoolbord! Wil je het net zo doen als Aimee Song? Kijk dan naar haar DIY-video op Youtube:

Watch on YouTube

Krijt
Bron: weheartit

Krijtbord
Bron: weheartit

Glitter
Hoe glamour is dit: je kamer opleuken met glitters? Zo kun je kiezen voor een behang met glitters, maar tegenwoordig zijn er ook verfsoorten met glitters verkrijgbaar. Ook leuk: details met glitters in de kamer, zoals bijvoorbeeld kussens met pailletten en glitters of een glitterdetail op het moodboard.

Glitter
Bron: weheartit

Glitter
Bron: weheartit

Ga jij jouw kamer oppimpen?

Door: Emma

Must reads 👀