Celebs

Just like Serena van der Woodsen

Gossip Girl mag dan misschien verleden tijd zijn, onze favoriete karakters uit de serie zijn dat absoluut niet. Niemand zag er zo fabulous uit als Serena van der Woodsen en Blair Waldorf. Vandaag laten we je zien hoe jij jezelf net zo fabulous maakt als Serena van der Woodsen, met haar tutorials, make-up tutorials en natuurlijk… outfits!
 

Watch on YouTube
De "braided ponytail" a la Serena van der Woodsen

Watch on YouTube
Een "elegante paardenstaart" a la Serena

Watch on YouTube
En zo maak je een make-uplook zoals S

Maar met alleen fabuleuze blonde lokken en een Serena make-upje ben je er nog niet. Serena staat niet alleen bekend om haar natuurlijke schoonheid, ze wordt ook geroemd om haar fantastische kledingstijl. Wij "shopten" drie outfits van Serena bij elkaar, één voor de zomer, eentje die je in de lente kunt dragen en een heerlijke warme herfst/winter outfit.

Deze stijlvolle klassieke outfit droeg Blake tijdens een scène in LA aan het begin van seizoen vijf. Het is zo simpel, maar staat haar zo prachtig, met deze top, dit broekje en deze clutch kom je heel dicht in de buurt bij Serena's outfit.


Kou? Geen probleem voor Serena van der Woodsen. S trotseert de New Yorkse winter met een prachtige warme jas, een blauwe sjaal en laarzen met een kittig hakje. Wij vonden "The next best thing" voor een iets kleiner budget.

Herinneren jullie je deze fabuleuze outfit nog die Serena in Parijs droeg in de eerste aflevering van seizoen vier? Wij wel, want we werden spontaan verliefd. Het jasje dat Serena draagt is van Emilio Pucci en het bedrag dat je er voor betaalt heeft VIER cijfers voor de komma, helaas niet helemaal binnen ons budget. Wij vonden een iets goedkopere goud jasje (maar nog steeds niet heel betaalbaar) van Zadig & Voltaire. De broek en het T-shirt zijn wel weer wat liever voor onze bankrekening.

Wat vind jij van Serena's stijl? Ben jij meer een Blair of een Serena? Mis jij Gossip Girl ook zo erg?

Bron beeld: The CW

Must reads 👀