Lifestyle

DIY: Valentijnsdag

Valentijnsdag is natuurlijk geen uitgebreide feestdag, maar kleine details in je outfit zijn altijd leuk. Een hartje hier en wat pailletten daar, zo sla je nooit de plank mis. Met deze DIY’s steel jij de show en wedden dat jouw crush je zeker ziet staan! Dus grijp de nagellakjes, pailletten en stofjes bij elkaar en ga aan de slag!

DIY: Hartjespanty
Voor deze DIY heb je een witte of een andere lichtkleurige panty en een zwarte textielstift nodig. Om te beginnen trek je een zwarte panty aan met daaroverheen de witte panty. Zo zorg je ervoor dat de inkt uit de stift niet doorlekt. Je kunt ook een stuk karton in de panty stoppen als je dat makkelijker vindt. Vervolgens teken je een hart op de plek waar jij die wilt hebben en kleur je deze in. Laat de panty heel goed drogen voordat je hem aantrekt. Als je de panty wilt wassen, doe dit dan met de hand. Laat de panty liggend drogen op een handdoek. Hang hem niet op, want dan rekt je panty uit!

DIY: Creatieve nagels
Ook deze DIY is niet moeilijk, maar kost wel tijd en een hele hoop geduld. Zorg ervoor dat je de laagjes nagellak goed laat drogen, voordat je een nieuwe laag aanbrengt.

DIY: Trui met elleboogstukken
Voor deze DIY heb je een trui nodig, dat kan net zoals op de foto een trui met Bretonse strepen à la Jean Paul Gaultier zijn, maar je kunt natuurlijk ook een andere trui gebruiken. Ook heb je een lint van pailletten, papier en textiellijm nodig. Knip uit het papier een hartje en plaats deze op de mouw van de trui. Trek met de textiellijm een randje om het papiertje heen zodat je een hart van lijm krijgt. Daar plak je nu voorzichtig de pailletten op en zo ga je verder totdat het hart gevuld is.

DIY: Trui met hart van pailletten
Deze DIY is in principe hetzelfde als de trui met de elleboogstukken. Je kunt een hart op de voorkant van de trui maken met een lint pailletten, maar je kunt natuurlijk ook een hart van stof op de trui naaien. Als je kiest voor paillettenstof, zorg er dan voor dat je de pailletten aan de zijkant goed vast naait zodat deze er niet af vallen.

Ga jij een van deze DIY’s uitproberen?

Bron beeld: Buzzfeed