Bridget Maasland presenteert haar eigen T-shirt lijn

Fashion door Redactie

Bridget kennen we natuurlijk allemaal als de stoere chick van televisie. Een tijd geleden zette zij de stichting Dutchy Puppy op, maar heeft nu dus ook haar eigen kledinglijn opgezet. De collectie van het merk B. by Bridget bestaat uit vrouwelijke en stoere shirtjes.

b. by bridget

Zij is natuurlijk niet de eerste BN'er die haar eigen lijn begint, maar van jongs af aan droomde ze altijd al over haar zelf ontworpen kleding. Haar moeder heeft haar geholpen bij het ontwerpen van de comfortabele shirtjes en Bridget's droom is nu werkelijkheid geworden. De T-shirts zijn erg vrouwelijk door de leuke printjes. De kersverse ontwerpster heeft bewust voor dit kledingstuk gekozen, omdat ze zelf erg van comfort houdt. 'De shirts zitten niet alleen heel lekker, maar kunnen ook bij verschillende looks gedragen worden. Een T-shirt kan heel sexy, maar ook heel stoer zijn’, aldus Bridget.

b. by bridget b. by bridget b. by bridget b. by bridget

In de collectie zitten verschillende soorten shirts, zoals topjes of shirts met een V-hals. Ook in de printjes zitten verschillen, zo zijn er bijvoorbeeld romantische prints en en shirts met teksten erop. De prijzen liggen tussen de € 59,95 en € 79,95.

Kijk nu op de website om te zien of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit. Ook zijn er een aantal webshops die binnekort het merk verkopen.

Wat vind jij van de shirtjes van B.by Bridget?

Door Myrre