Beauty

Review: KOH Jewels

Diamonds are a girl’s best friend! Dat moet KOH ook gedacht hebben met de nieuwe nagellak: KOH Jewels. Deze limited edtion nagellak is geïnspireerd op verschillende juwelen. De nagellak heeft dan ook een schitterende glans. Shine bright like a diamond ladies!

Als echt meisje-meisje ben ik – Petra – gek op nagellak! Mooi gelakte nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar ze maken je outfit ook af! Meestal, als ik niet zo veel tijd heb, doe ik alleen een doorzichtige lak op mijn nagels. Zo ben ik snel klaar en zien mijn nagels er toch mooi uit! Maar als ik wat meer tijd heb om mijn nagels te lakken, vind ik het erg leuk om met kleur te experimenteren. Ik ben dan ook altijd erg enthousiast als ik nieuwe nagellak mag reviewen voor Girlscene!

KOH Blue Topaz
De nagellak is geïnspireerd en genoemd naar het juweel Blue Topaz.

KOH blue topaz

Dit is het resultaat na één keer lakken.

KOH Blue Topaz

♥ Wat vind ik
Ik moest wel even wennen aan de blauwe kleur, omdat ik eigenlijk nooit blauwe nagellak op doe, maar het is wel een mooie subtiele kleur blauw. De glans zie je ook echt goed als je de kleur op je nagels hebt. Het is exact het blauw uit het potje. Het fijne aan deze nagellak, is dat de blauwe kleur in één keer al dekt!

KOH Ruby
Deze kleur nagellak is geïnspireerd en genoemd naar een Robijn.

KOH Ruby

Het resultaat na twee keer lakken.

KOH rood

♥ Wat vind ik
Met deze mooie, diepe kleur rood val je direct op! Ook deze nagellak heeft die mooie glans van een juweel. Hij dekt pas echt mooi na twee keer lakken. De kleur van deze nagellak is precies hetzelfde als in het potje, maar wel pas na twee keer lakken. Na één lak is de kleur namelijk nog te doorzichtig en heel licht rood.

KOH Amethy

KOH

Het resultaat na twee keer lakken.

KOH nagellak

♥ Wat vind ik
Voor de meiden die eens wat anders willen dan een standaard kleurtje op de nagels: mooi paars is niet lelijk! Het is wel een gewaagde kleur, maar staat erg chique! De nagellak dekt goed na twee keer lakken. Op de foto lijkt het alsof de nagellak niet volledig dekt op één nagel, maar dit komt door de weerkaatsing van het licht. Het fijne is dat de kleur precies dezelfde kleur is op je nagels als in het potje.

KOH Diamond
Deze kleur nagellak is geïnspireerd op de diamant! Toch wel hét juweel.

KOH Diamond

Dit is het resultaat na twee keer lakken.

KOH

♥ Wat vind ik
Ik vind deze kleur persoonlijk de mooiste! De nagellak is niet té wit en heeft een hele mooie glans. Het is echt even wat anders dan de nagellak die we gewend zijn. En erg belangrijk, deze kleur past bij bijna elke outfit! De nagellak dekt niet na de eerste keer lakken, maar na twee lagen is er een mooi resultaat. De kleur is ook ongeveer hetzelfde als in het potje, hij pakt alleen iets meer doorzichtig uit.

KOH Rose Quartz

KOh roze

Rozehand

♥ Wat vind ik
Een hele mooie zachte kleur roze! Ik ben toch ook wel een beetje verliefd geworden op deze kleur. Omdat deze kleur ook vrij licht is, dekt hij niet in één keer. Na twee keer lakken krijg je het beste resultaat. De kleur wijkt niet veel af van de kleur uit het potje. De nagellak is wel wat lichter, doordat hij een beetje doorzichtig is op je nagels.

KOH Grey Agate

KOH grijs

Dit is het resultaat na twee keer lakken.

KOH

♥ Wat vind ik
Deze kleur is ook erg mooi! Het fijne, vind ik, dat je ook deze kleur met vrijwel elke outfit kunt combineren. Doordat dit ook een lichte kleur is, krijg je het beste resultaat na twee keer lakken. De kleur op de nagels wijkt niet af van de kleur uit het potje, zeker een pluspunt!

KOH nagellak alle kleuren

Ik vond de kleuren allemaal een hele mooie glans hebben, volledig terecht dus dat ze vernoemd zijn naar verschillende juwelen. De kwast van de nagellak vond ik best groot. Dit maakte het wat moeilijker om heel precies de nagels te lakken. Er zit namelijk heel veel nagellak in één keer aan het kwastje. De nagellak dekt over het algemeen het mooist na twee keer lakken. Een pluspunt is dat de nagellak vrij snel droogt!

De limited edtion KOH Jewels is vanaf maart onder andere verkrijgbaar bij de lokale drogist. De prijs van elke nagellak is €14,95.

Welke kleur nagellak vind jij het mooist?

Must reads 👀