Kledingkast of kliko

Celebs door Quirine

Celebrities en bekende modellen moeten er eigenlijk altijd goed uit zien. Paparazzi zijn altijd en overal aanwezig. Zou jij deze outfits van de celebs van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Celebs worden continu gefotografeerd. Niet alleen op de rode loper wordt er continu geflitst, ook in het dagelijks leven ontkomen ze vaak niet aan de camera. Paparazzi leggen ieder moment vast. Wij zetten de outfits van de celebs van de afgelopen week voor je op een rij.

kledingkastofkliko

Rihanna verlaat haar hotel in New York City en ze is onderweg naar het vliegveld. Ze draagt een stoere outfit met een jas met bont, Timberlands en een goedzittende spijkerbroek. Ze maakt haar outfit af met gouden details.

kledingkastofkliko

Miley Cyrus komt hier net van een afspraak met een vriendin. Ze is helemaal in het zwart gekleed met een stoere leren jas en een cropped T-shirt. Ze heeft een aantal gouden details op haar tas, broek en ze draagt twee gouden kettinkjes. Erg stoer! Wat vind jij?

kledingkastofkliko

Ashley Green verlaat hier -make-up loos- de sportschool. Ze laat haar lichaam zien in een Pink Floyd T-shirt met een strakke zwarte broek en sneakers. De actrice is druk bezig met het filmen van de nieuwe horror film Random, die dit jaar uitkomt.

kledingkastofkliko

Pixie Lott is hier op de foto gezet terwijl ze op een event was voor Blackberry en Phones 4U in Londen. Ze heeft gekozen voor een witte outfit. Van haar haaraccessoire tot de nagellak van haar tenen: overal is goed over nagedacht. Ze maakt haar look af met dik aangezette ogen en een zachte lipstick. Ik ben fan en jij?

kledingkastofkliko

De zwangere Kim Kardashian ging uiteten met haar familie Kris Jenner, Kourtney Kardashian en haar ouders. Ze aten bij Nobu Restaurant in West Hollywood. Kim heeft zich helemaal opgedoft en draagt een sexy kanten jurkje, bijpassende hakken met een scherpe punt en een kleine zwarte clutch. Ik - Quirine- vind het mooi dat ze haar lippen heeft rood gestift. En jij?

kledingkastofkliko

Kourtney Kardashian is op de foto gezet terwijl ze aan het shoppen is met een vriendin en haar dochtertje Penelope in West Hollywood. Kourtney is classy gekleed in een witte tuniek en een zwarte legging. Ze draagt een fluffy vest erbij. Penelope draagt een schattig jurkje met een geel broekje met stippen. Wat vind jij van moeder en dochter?

kledingkastofkliko

Niemand minder dan Lindsay Lohan verlaat hier de rechtbank met haar moeder en haar advocaat. Ze draagt een little black dress en opvallende (hele) hoge hakken.

kledingkastofkliko

Halle Berry is gespot terwijl ze haar dochter Nahla ophaalt van school. Nahla draagt schattige staartjes en een jasje vol met kleuren. Haar schoenen matchen hier goed bij. Halle Berry is een stuk minder kleurrijk gekleed: een grijze sweater, grijze sjaal, skinny jeans en simpele laarsjes. Zal ze ook een bad hairday hebben?

Bron beeld: Reporters

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?