Celebs

Gezocht: de grootste One Direction fan(s)!!

Bewijs dat jij een echte diehard One Direction fan bent en wie weet maak jij wel kans om in de documentaire van One Direction te verschijnen (OMG)! De documentaire wordt wereldwijd uitgebracht, dus mis deze unieke kans niet! Reageer zo snel mogelijk, want volgende week beginnen de opnames al. Lees nu snel wat je moet doen…

One Direction is op dit moment bezig met het maken van een documentaire en willen graag ook Nederlandse fans betrekken in de productie! Maar alleen de grootste fans maken natuurlijk kans op zo'n unieke ervaring. De documentaire wordt wereldwijd uitgebracht op TV, DVD en VOD. Dit betekent dat jouw koppie over de hele wereld te zien zal zijn!

OD
Bron: Reporters

Ben jij een echte fanatieke fan van One Direction, hangt jouw kamer helemaal vol met posters, frutsels en weet ik niet allemaal wat van deze hotties? En heb je een bijzonder verhaal over One Direction? Dan zoeken wij jou! Verzamel zoveel mogelijk 'bewijsmateriaal' om aan te tonen dat jij een echte diehard fan bent en schrijf je verhaal waarin jij Danique overtuigd dat jij in de documentaire te zien moet zijn.

Dit alles mail je VOOR ZONDAGAVOND (03-02-2013) 21:00uur naar danique@girlscene.nl. Denk vooral out of the box, van foto's tot filmpjes!

Voor de meiden die nog minderjarig zijn, is er toestemming van ouders vereist.

SUCCES LADIES