Lifestyle

De Loveseat: Het liefste dat je vriendje voor je gedaan heeft

Love is in the air! Heb jij een vriendje in wiens ogen je kunt verdrinken en heb je af en toe buikpijn van het lachen om zijn grapjes? Of is je buik misschien gevuld met vlinders door zijn lieve berichtjes? Iedere week delen we in de Loveseat romantische herinneringen en momenten met elkaar. Geniet mee van deze leuke verhalen!

Bron

Pauline: Het meest romantische moment met mijn vriendje, als ik moet kiezen, is vorig jaar in de winter. We reden terug naar huis van een leuke feestavond en het vroor heel erg. Naast de weg waar we op reden, lag een bevroren klein meertje. Hij vroeg me of ik even wilde stoppen en af wilde stappen. Hij pakte mijn hand en nam mij de ijsbaan op. Het begon ook nog te sneeuwen dus mooier kon niet. Terwijl hij zijn armen om mij heen sloeg gingen de lichtjes aan en zei hij: "genieten dit" .Toen gaf hij een kus op mijn hoofd. Het was echt heel erg lief en romantisch en dat kwam vooral door de spontaniteit van het idee! We hebben nog een halfuur naar de sneeuw gekeken en genoten van de heerlijke stilte en het samen zijn!


Bron

Shanella: Mijn vriendje is zo lief!! Hoe het begon? Hij heeft me verkering gevraagd door een uitstapje met de klas naar Amsterdam te regelen. Ik ging natuurlijk ook mee, maar had geen idee dat daar een verassing aan vast zat. In Amsterdam aangekomen liepen we naar een drukke winkelstraat en ineens hoorden we muziek. Ik dacht: Wat is er aan de hand? Totdat ik door had dat mijn klas een flashmob voor mij deed. Ik dacht: Waarom voor mij? Toen bleek dat die jongen die mij leuk vond op deze manier verkering wilde vragen. Mijn reactie was natuurlijk meteen JA! Die dag nog kreeg ik mijn eerste zoen van hem in een reuzenrad! Ik wilde dat alle jongens zo waren!


Bron

Busra: Mijn vriend en ik zijn al bijna tweeënhalf jaar samen. Het liefste wat hij voor mij gedaan heeft, was toen we een half jaar samen waren. Zijn vriend en mijn vriendin waren mee. We waren dus met z'n vieren. Ik wist niet wat er zou gebeuren. Het regende echt keihard. Hij knielde met een roos in z'n mond. Hij had een gouden ring voor mij gekocht. En hij vroeg ''Wil je voor altijd samen met mij zijn?'' Mijn vriendin en de vriend van mijn vriend namen foto's. Ik vond het zo romantisch, omdat het donker was en het ook nog eens heel hard ging regenen.


Bron

Celest: In 2010 leerde ik mijn vriendje kennen (inmiddels mijn ex). Hij hielp mij omdat ik een vriend van hem leuk vond. Ondertussen hielp ik hem met een vriendin van mij. Zo werden we hele goede vrienden. Toen het voor ons beide niets zou worden hebben we elkaar gesteund en deden we leuke dingen samen. We bleken elkaar steeds leuker te vinden tot we een jaar later in mei besloten om echt samen te zijn. Nog steeds deden we leuke dingen samen, maar ook waren er minder leuke tijden. Zo was mijn vriend zeven jaar toen zijn vader overleed. Ik wist dat hij het daar heel zwaar mee had, dus besloot ik iets liefs te doen. We gingen naar zijn vaders rustplaats en daarna aten we tapas  in een klein goedkoop restaurantje. Bij thuiskomt hebben we zijn lievelingsfilm gekeken. Die dag betekende veel voor hem. Een paar maanden later sliep ik voor de eerste keer bij hem. Toen ik wakker werd, lag er een brief dat ik me moest aankleden en de briefjes met pijltjes moest volgen. Ik liep het huis door, door zijn woonwijk en een klein stukje door het park. Overal hingen pijltjes of foto's van ons. zelfs zijn vrienden hielpen mee, iedere keer als ik een vriend tegenkwam kreeg ik een roos. Bij thuiskomst had hij overal kaarsjes neergezet en had hij gekookt voor ons!


Bron

Tina: Vorig jaar had ik nog niet zo heel lang een relatie met mijn vriend. Het was zomervakantie, maar we mochten nog niet met elkaar mee op vakantie. We hadden al best een serieuze relatie. Ik ging tweeënhalve week op vakantie met mijn ouders en broertje. Hij zou een paar dagen nadat ik terug zou komen, ook op vakantie gaan naar een prachtige plek in Spanje. Het was helemaal niet leuk om elkaar zo lang te missen! Ik had het niet verwacht, maar speciaal voor mij is hij niet meegegaan met zijn ouders naar Spanje. Hij vond het niet heel leuk om alleen thuis te zijn twee weken, maar ik ben vaak bij hem langs geweest. Ik vond het heel lief dat hij het deed, maar voelde me ook wel een beetje schuldig. Dit jaar gaan we samen op vakantie! 

Heb jij wel eens een hele erg ruzie gehad met je (ex-)vriendje? Zo ja, waar ging dat over? Wat is er gebeurd en kwam het nog goed?

Stuur jouw antwoord naar info@girlscene.nl en misschien vind je jouw verhaal terug op Girlscene.