News

Gossip Girl(scene) week 4

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

Wij dachten dat Kim Kardashian en Kanye West nu bijna een jaar samen zijn, maar wat blijkt nu -althans, als we de roddels moeten geloven – Kim en Kanye hadden al een affaire in de tijd dat Kim nog samen was met Reggie Bush. Reggie en Kim waren in 2009 samen, in 2011 trouwde Kim met Kris Humphries (waar ze officieel nog mee getrouwd is), inmiddels is ze bijna een jaar samen met Kanye en drie maanden zwanger van hem. De bron van dit verhaal? Een goede vriend van Reggie Bush, hiphopster 'Consequence'.

Angelina zou volgens geruchten voor de derde keer zwanger zijn. Eerder beviel zij al van dochtertje Shiloh (6) en tweeling Vivienne en Knox (4), Angelina en Brad Pitt adopteerden drie andere kinderen. Maar het lijkt erop dat er een zevende telg aan het gezin kan worden toegevoegd.  Volgens het Amerikaanse roddelblad Star zou Brad Pitt aan iedereen rondbazuinen dat Angelina in verwachting is van een zoon, dochter Shiloh zou al een naam voor de nieuwe Jolie-Pitt bedacht hebben. Of de roddel slechts een roddel is of dat de roddel ook waarheid bevat… Only time will tell!

Adele beviel in oktober van een zoon, de naam van haar baby is vooralsnog een groot mysterie. Ze vertelde de media alleen dat zijn koosnaampje "Little Peanut" is. Maar deze werd Adele gespot met een naamkettinkje met daarop de naam "Angelo". Voor de krant The Sun is het duidelijk, dit is de naam van Adele's baby. Ook een anonieme bron vertelt "mensen die dicht bij Adele staan hebben te horen gekregen dat haar zoon de naam Angelo heeft gekregen".. We keep you posted…

Watch on YouTube

Beyoncé zong tijdens de inauguratie van Obama zong Beyoncé het Amerikaanse Volkslied, althans dat dachten we toen we de inauguratie bekeken. Maar wat blijkt nu, Beyoncé besloot op het laatste moment toch een eerder gemaakte opname van het nummer te gebruiken en het nummer te playbacken. De reacties hierop waren niet allemaal even positief, veel mensen vinden dat het eigenlijk echt niet kan. Aretha Franklin, de zangeres die vier jaar geleden het volkslied zong tijdens de inauguratie, neemt het op voor Beyoncé.

Over Taylor Swift zijn erg veel nare dingen geschreven en gezegd nadat de zoveelste relatie van haar sneuvelde begin dit jaar. Haar liefdesleven is het middelpunt van spot tijdens talkshows en in kranten en tijdschriften. Taylor vond het eerst wel grappig dat haar liefdesleven zo in de spotlight stond, maar ze vindt het nu wel genoeg geweest. Volgens een bron dicht bij Taylor zou ze zelf ook zijn gaan nadenken en heeft ze besloten het wat rustiger aan te doen met haar mannenjacht. Ondertussen is BFF Selena Gomez WEL helemaal klaar voor een nieuwe liefde, Selena wil juist het liefst heel veel daten. Wij zijn benieuwd wie van de twee het snelst weer een relatie heeft (ons geld staat op Taylor trouwens…)

Bron: Ohnotheydidnt, PerezHilton, Nu.nl
Beeld: Reporters

Must reads 👀