Beauty

6 haartrends voor een nieuwe look in 2013!

Leuk, al die trends die op de catwalk verschijnen, maar hoe kunnen wij dit bij ons eigen haar doen? Gelukkig hebben we verschillende celebrities die de looks voor ons uitproberen. En daar kijken wij het weer graag vanaf :-). Heb je zin in een nieuwe coupe? Kijk dan snel verder!

Look 1

We beginnen met een vlecht als haarband. Modellen uit de show van Holly Fulton hadden messy hair en ze droegen een klein vlechtje over het hoofd als haarband. Nikki Reed vertaalde deze look naar de rode loper bij de Teen Choice Awards. Je kunt je haren bij deze stijl in een knot dragen, maar ook in een staart of gewoon slordig los. Voor het vlechtje is het handig om haarspeldjes te gebruiken (in dezelfde kleur als je haar) om het vast te spelden achter je oren. Pak een pluk haar van achter je oren (of in je nek) en vlecht het naar de andere kant van je hoofd. Dit is een geschikte look voor als je een strandfeestje hebt.

haartrend

Look 2
Bij deze look draag je de haren naar één kant van het hoofd. Het is een makkelijke en snelle look, maar ziet er heel glamorous uit. Het model links is uit de show van 3.1 Phillip Lim en Kristen Stewart draagt het haar op deze manier premiere van de Twilight Saga: Breaking Dawn Part Two. Kies een kant van het hoofd waar je het haar naartoe wilt doen. Voor extra stevigheid doe je er wat haarspray in, of je kunt het aan de achterkant vastspelden.
 
haartrend
 
Look 3
Wil je iets totaal anders met je haar? Laat dan een lange pony knippen. De modellen bij de Karen Walker show gingen je al voor. Carly Rae Jepsen kwam met deze nieuwe hairdo op de rode loper bij de MTV EMA's. Bij het model is haar pony tot over de ogen geknipt voor een extra dramatisch effect. Carly Rae Jepsen heeft voor een meer draagbare versie gekozen. Heb je al een pony? Dan ben je op de juist weg/ Ga je naar de kapper? Vraag daar of ze het nét boven je wimpers willen knippen. 
 
kapsel
 
Look 4
Wat leder aan de look toevoegen, kan natuurlijk altijd! Bij de show van Alexander Wang droegen de modellen een stukje leer in de scheiding van het haar. Vind je dit wel erg heftig? Kijk het dan af bij Hilary Duff! Zij verwerkte een stukje leer in haar vlecht die ze nonchalant aan de zijkant van haar hoofd draagt. Erg leuk! Wat vind jij?
 
haartrends
 
Look 5
Je haar, of een deel daarvan, in een kleurtje verven, is al langer een trend. Ook dit seizoen mag het nog steeds! Chloe Grace Moretz verfde een aantal plukjes aan de onderkant van het haar roze. Bij de show van Oscar de la Renta gaan ze voor iets extremere look: de modellen droegen roze strepen van het begin van de wortels tot het einde van het haar. Wil je deze look kopiëren, maar vind je het te heftig  voor bijvoorbeeld overdag op school? Er zijn verschillende soorten 'verf' die er na één wasbeurt uit gaan. Ideaal dus voor een feestje! Pak de plukjes haar die je wilt verven en zorg ervoor dat de rest in een staart zit. Zo voorkom je dat je niet als een suikerspin door het leven gaat.
 
haartrend
 
Look 6
Deze look is eigenlijk een soort combinatie van look 2 en 3. Deze stijl is bij Lauren Conrad gezien toen ze op een feestje was in West Hollywood en op de catwalk bij de show van Jenny Packham. Het dragen van een lange schuine pony en een schuine paardenstaart is perfect als je een diner hebt of een chique feestje. Heb je geen pony? Je kunt ook een deel van je haren naar voren brengen en aan de achterkant van je oor vastspelden. Lauren Conrad heeft dat ook gedaan. Om deze look helemaal af te maken, gebruik je wat haarspray voor extra glans.
 
haartrend
 
Welke look is jouw favoriet?
 

Must reads 👀