Streetstyle in Londen

Fashion door Redactie

Het stond niet op de planning, maar toen redactrice Esmée op persreis naar Londen was en daar bedolven werd onder de geweldige outfits op straat, pakte ze spontaan haar camera er bij! Zie hier het resultaat!

Stel je voor, je hebt een uurtje om richting Topshop en weer terug te rennen (met volle tassen het liefst!) en je ziet allerlei geweldige outfits voorbij komen. Wat doe je dan? Annic (eigenaresse Ilovefashionnews.com) en ik trokken onze camera's en sloegen aan het fotograferen! Waar je in Amsterdam misschien twee uur kwijt bent aan het zoeken van geslaagde outfits, konden we nu in misschien een kwartiertje tijd -al lopend naar Topshop- de geslaagde outfits er tussenuit pikken. Een compliment aan deze Londenaren, want ze waren stuk voor stuk super aardig en niemand heeft geweigerd!

streetstylelonden

Deze twee Londense chicks zijn niet bang om op te vallen!

streetstylelonden

De sterrentrend heeft dit meisje sowieso al opgepikt!

streetsylelonden

Zien jullie het wiel rechtsonderin de foto? Dit is nog eens een hippe moeder!

streetstylelonden

Dit meisje droeg een super cute vintage tasje en -net als veel Londense girls- een hoedje, we like!

streetstylelonden

Zelfs haar make-up was perfect gematcht!

streetstylelondenHet was super mooi weer in Londen! Dit meisje trok daarom haar vintage Levi's shorts en Vans uit de kast. streetstylelondenHottie gespot! Kunnen we de jongns in Nederland misschien ook overhalen om zilveren gympen, skinny jeans, spijkergiletje met studs en armbanden te dragen?streetstylelondenNog even een close up van zijn -ook al- perfecte kapsel!streetstylelondenEn wie is dat? Ik zette Annic nog stiekem voor Topshop op de kiek! Ze draagt linten als veters in haar All Stars en haar lievelingssjaal die op Hermes geinspireerd is. Wat vind jij de leukste outfit?Door Esmée