News

Vrienden en familie bezorgd over Taylor Swift

Volgens US Weekly begint de break-up tussen Harry Styles en Taylor Swift nu toch haar tol te eisen. De zangeres gaat al weken gebukt onder grappen, roddels en meningen van vreemden, terwijl ze zelf ook nog verdriet heeft. Gevolg: meer drinken en ontzettend veel sporten. 

Het tijdschrift zegt dat Swift nu begint 'te breken'. Bronnen melden dat de vernederingen na de split teveel worden. Zo verloor Taylor Swift tegenover Adele bij de Golden Globes, Tina Fey maakte een grap en Michael J. Fox zei dat hij liever niet heeft dat de zangeres in de buurt van zijn zoon komt. 

Watch on YouTube

Volgens de bron kan Taylor Swift heus tegen kritiek en tegen grappen, maar niet tegen zoveel in één week. 'Ze voelt zich als een verliefde sukkel en ze heeft niet meer zoveel vrienden.' Vriendin Selena Gomez probeert Swift nog wel te helpen, maar de twee groeien op dit moment (ook door de eigen problemen van Selena) uit elkaar. 


Bron: Reporters

Om enigszins controle te houden, richt Taylor zich nu op haar uiterlijk. Ze houdt zich aan een extravagant eetpatroon, maar drinkt meer dan gewoonlijk. Volgens de bron maken zowel vrienden als familie zich zorgen over de zangeres. Ze weten zelfs niet of Swift de volgende tour nog wel doorzet. 

Dames, dit zijn nog maar geruchten. Misschien worden deze verhalen juist verspreid om Taylor in een zwart daglicht te zetten, of om meer publiciteit te geven. Immers, 'there's no such thing as bad publicity'. 


Bron: Tumblr

Over roddels gesproken, 

Het schijnt ook dat Haylor opnieuw bij elkaar komen…  Sterker nog, ze zouden alweer bij elkaar zijn. Taylor ging deze week al enkele dagen naar Londen om Harry te bezoeken. Toch laten de twee nog niets los over een mogelijke hereniging. We laten het weekend er nog even overheen gaan. Dat is namelijk de test: het schijnt dat de twee allebei naar een event in Cannes gaan en daar samen het hotel hebben geboekt. 

Oeh spannend! Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Wat vinden jullie van al deze roddels? 

Bron: ohnotheydidnt, usweekly

Door: Janet

Must reads 👀