Beauty

Lasting Colour Nail Polish van Miss Sporty

Wat is het toch leuk om met leuke kleurtjes op je nagels te experimenteren. Koraal, grijs of bruin, het maakt niet uit, zolang het maar mooi zit. En daar zit nog wel eens het probleem: sommige nagellak bladdert al na enkele uren of dagen af. Miss Sporty heeft een nieuwe lijn nagellak die tot tien dagen blijft zitten: dat gaan we uitproberen!

De Lasting Colour Nail Polish van Miss Sporty zou met gemak een gelnagel kunnen imiteren. Dat scheelt natuurlijk in de centen! De lakjes zijn voorzien van een Maxi Brush. Dat houdt in dat er een breed kwastje in zit die in principe met een haal de hele nagel zou kunnen dekken. De tinten en stijlen zijn veelzijdig: van nude tot felle kleuren. 

Door de speciale formule zou de lak lang blijven zitten, een goede finish achterlaten en bovendien ongelimiteerd glanzen. Dat willen we zien!

Esmée van Fashionscene hielp ons met het testen van al deze lakjes. Zij ging voor fashionable maar chique zwart (080). De lak is volgens haar erg dekkend: Ze heeft twee lagen, maar eentje zou ook genoeg zijn. Ze vond het kwastje een beetje breed, maar wel fijn. Die twee lagen zorgden wel voor een goed glans, anders was het geheel iets matter. 

Danique probeerde twee kleurtjes. Haar eerste keuze was een zachte kleur paars (495). Omdat deze kleur niet direct dekkend was, ging ze voor twee lagen. 

Danique vond de glans van het lakje erg mooi en een groot plezier: het droogt erg snel. Al na enkele minuten kon ze weer verder met andere dingetjes. Perfect voor mensen die niet stil kunnen zitten!

Janet probeerde alleen de grijze kleur. De grijze kleur (010) zou ze ook graag in haar vrije tijd opdoen, dus ze was extra kritisch! 

De grijze kleur was erg mooi, maar smeerde niet direct zoals gehoopt. Janet moest namelijk wel meerdere keren lakken om de nagel te dekken en daardoor zag je kleur verschil. Wel vond ze de uiteindelijke kleur mooi en ook de glans is erg mooi. 

Nu zie je dat de lak goed dekt en dat de kleur ook gelijk is. Sorry voor de haakjes rond de nagels dames, overkomt de beste!

Petra profileerde zich vandaag als handmodel, omdat zij de mooiste handen heeft. Zij mocht daarom ook voor drie kleuren gaan. Dit is de lichtroze kleur (485). 

Deze lichte kleur dekt niet direct. Dat is misschien ook logisch en na twee lagen waren de nagels helemaal perfect. Petra vond vooral het kwastje erg fijn. Pluspunt! Hieronder een foto na de tweede laag. Goede glans toch? 

Danique ging ook nog voor de donkerrode kleur, ietwat bordeaux (151). 

Deze kleur was een van de favorieten van Danique. De lak dekte ook al na een keer. Daarom vond ze het ook enorm fijn om deze kleur aan te brengen. En wederom, het droogt snel! Hup, klaar om de deur uit te gaan. De tweede laag was eigenlijk niet eens heel erg nodig, kijk maar!

Petra ging daarna voor de zacht bruine kleur (530). Deze kleur is perfect voor een dag waarop je wel verzorgd, maar niet per se opvallend wilt ogen. 

Ondanks dat deze kleur erg zacht is, dekt het perfect. Je hoeft dus niet per se meerdere lagen te gebruiken. Op de foto hierboven is het wel gedaan. Ook de glans is weer duidelijk aanwezig. Wel zie je, doordat de lak redelijk dik is, de streken van het kwastje. 

Tenslotte probeerde Petra ook nog deze felle kleur oranje-rood (535). Het lijkt eigenlijk ook wel een beetje op koraal. Echt perfect voor de zomer met een leuk kort jurkje! 

Omdat deze kleur redelijk hard en fel is, is een laag eigenlijk al genoeg. Hierboven is er maar een laag gebruikt en het resultaat is super mooi! De kleur is lekker fris en ook de glans is heel goed. 

We ontvingen ook nog een potje met glansnagellak (420). Deze hebben we niet geprobeerd maar we hebben wel een mooie foto voor jullie gemaakt waarop je ook goed het dikke kwastje kan zien. 

De Lasting Colour Nail Polish is vanaf februari verkrijgbaar bij de drogist. De prijs? Geweldig, namelijk €2,49!

Zou jij deze nagellak willen proberen? 

Door: Janet

Must reads 👀