Beauty

Lasting Colour Nail Polish van Miss Sporty

29

Wat is het toch leuk om met leuke kleurtjes op je nagels te experimenteren. Koraal, grijs of bruin, het maakt niet uit, zolang het maar mooi zit. En daar zit nog wel eens het probleem: sommige nagellak bladdert al na enkele uren of dagen af. Miss Sporty heeft een nieuwe lijn nagellak die tot tien dagen blijft zitten: dat gaan we uitproberen!

De Lasting Colour Nail Polish van Miss Sporty zou met gemak een gelnagel kunnen imiteren. Dat scheelt natuurlijk in de centen! De lakjes zijn voorzien van een Maxi Brush. Dat houdt in dat er een breed kwastje in zit die in principe met een haal de hele nagel zou kunnen dekken. De tinten en stijlen zijn veelzijdig: van nude tot felle kleuren. 

Door de speciale formule zou de lak lang blijven zitten, een goede finish achterlaten en bovendien ongelimiteerd glanzen. Dat willen we zien!

Esmée van Fashionscene hielp ons met het testen van al deze lakjes. Zij ging voor fashionable maar chique zwart (080). De lak is volgens haar erg dekkend: Ze heeft twee lagen, maar eentje zou ook genoeg zijn. Ze vond het kwastje een beetje breed, maar wel fijn. Die twee lagen zorgden wel voor een goed glans, anders was het geheel iets matter. 

Danique probeerde twee kleurtjes. Haar eerste keuze was een zachte kleur paars (495). Omdat deze kleur niet direct dekkend was, ging ze voor twee lagen. 

Danique vond de glans van het lakje erg mooi en een groot plezier: het droogt erg snel. Al na enkele minuten kon ze weer verder met andere dingetjes. Perfect voor mensen die niet stil kunnen zitten!

Janet probeerde alleen de grijze kleur. De grijze kleur (010) zou ze ook graag in haar vrije tijd opdoen, dus ze was extra kritisch! 

De grijze kleur was erg mooi, maar smeerde niet direct zoals gehoopt. Janet moest namelijk wel meerdere keren lakken om de nagel te dekken en daardoor zag je kleur verschil. Wel vond ze de uiteindelijke kleur mooi en ook de glans is erg mooi. 

Nu zie je dat de lak goed dekt en dat de kleur ook gelijk is. Sorry voor de haakjes rond de nagels dames, overkomt de beste!

Petra profileerde zich vandaag als handmodel, omdat zij de mooiste handen heeft. Zij mocht daarom ook voor drie kleuren gaan. Dit is de lichtroze kleur (485). 

Deze lichte kleur dekt niet direct. Dat is misschien ook logisch en na twee lagen waren de nagels helemaal perfect. Petra vond vooral het kwastje erg fijn. Pluspunt! Hieronder een foto na de tweede laag. Goede glans toch? 

Danique ging ook nog voor de donkerrode kleur, ietwat bordeaux (151). 

Deze kleur was een van de favorieten van Danique. De lak dekte ook al na een keer. Daarom vond ze het ook enorm fijn om deze kleur aan te brengen. En wederom, het droogt snel! Hup, klaar om de deur uit te gaan. De tweede laag was eigenlijk niet eens heel erg nodig, kijk maar!

Petra ging daarna voor de zacht bruine kleur (530). Deze kleur is perfect voor een dag waarop je wel verzorgd, maar niet per se opvallend wilt ogen. 

Ondanks dat deze kleur erg zacht is, dekt het perfect. Je hoeft dus niet per se meerdere lagen te gebruiken. Op de foto hierboven is het wel gedaan. Ook de glans is weer duidelijk aanwezig. Wel zie je, doordat de lak redelijk dik is, de streken van het kwastje. 

Tenslotte probeerde Petra ook nog deze felle kleur oranje-rood (535). Het lijkt eigenlijk ook wel een beetje op koraal. Echt perfect voor de zomer met een leuk kort jurkje! 

Omdat deze kleur redelijk hard en fel is, is een laag eigenlijk al genoeg. Hierboven is er maar een laag gebruikt en het resultaat is super mooi! De kleur is lekker fris en ook de glans is heel goed. 

We ontvingen ook nog een potje met glansnagellak (420). Deze hebben we niet geprobeerd maar we hebben wel een mooie foto voor jullie gemaakt waarop je ook goed het dikke kwastje kan zien. 

De Lasting Colour Nail Polish is vanaf februari verkrijgbaar bij de drogist. De prijs? Geweldig, namelijk €2,49!

Zou jij deze nagellak willen proberen? 

Door: Janet

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

29 reacties

 • 6 jaar geleden Estranged

  Zitten supermooie kleurtjes tussen, ben wel benieuwd hoe lang het uiteindelijk nou bleef zitten op jullie handen. Is natuurlijk per persoon verschillend (bij mij knalt nagellak er soms heel snel vanaf, omdat ik altijd aan het typen of hobbyen ben en mijn nagels redelijk snel splijten), maar een vervolg zou leuk zijn

 • 6 jaar geleden femke

  Goede prijs en mooie kleuren als ze nou ook nog echt 10 dagen blijven zitten zou dat echt geweldig zijn helaas wordt dit niet gezegd.

 • 6 jaar geleden emy

  omg die lichtroze is egt cute

 • 6 jaar geleden ThingsToSay

  Zelfde geldt dan voor jouw avatar, ALPACA :P

 • 6 jaar geleden MOU

  Naar beneden scrollen duurde echt een eeuwigheid, de foto's mogen wel wat kleiner.

 • 6 jaar geleden ThingsToSay

  Ik ben het deels met Jessica eens; mooie kleurtjes heeft elk merk wel, het verschil zit 'm juist in hoelang alles blijft zitten.

  Daar staat dan weer tegenover dat ik vind dat je het iets opbouwender mag brengen in het vervolg.

 • 6 jaar geleden Ville88

  @heartbroken, @ILFAM, dan moeten ze ook geen review neerzetten. Dit is gwn geen review. En ik kraak niet elk artikel af. Ik geef mijn mening over Beyonce niet over het artikel. Zorg eerst dat je het zelf beter weet voor je commentaar op mijn berichten geeft.

 • 6 jaar geleden Kim

  Ik vind ze niet geweldig

 • 6 jaar geleden schaamhaar

  Ze beloven tot 10 dagen, dat betekent dat het er zelfs al na 1 dag af mag zijn, he. Maar waarschijnlijk blijft het op je tenen wel langer mooi.

 • 6 jaar geleden Nadine

  Nu over 10 dagen een artikel of het echt zolang is blijven zitten... dat was eigenlijk de reden dat ik dit wou lezen!

 • 6 jaar geleden Sabiena

  super mooi!

 • 6 jaar geleden Koffiefotografie

  Leuke kleurtjes, maar wat ontzettend lelijk gelakt...

 • 6 jaar geleden Bambii

  Wauw wat een leuke kleurtjes. Zodra ze in de winkel liggen ga ik die lichtroze kopen. Ik ben trouwens wel benieuwd of ze echt 10 dagen blijven zitten.

 • 6 jaar geleden Ibtissam

  leuke kleurtjes!!

 • 6 jaar geleden ---

  jessica als jij dat wil weten probeer het dan gewoon zelf. dit artikel is meer om te laten zien hoe goed het dekt en daar kun je ook wat aan hebben.

 • 6 jaar geleden NailsByStephanie

  Leuke kleurtjes.. alleen Petra kan nog wel een cursus nagels lakken gebruiken.

 • 6 jaar geleden GoldenSparrow

  Weten jullie ook of de nagellak ook daadwerkelijk 10 dagen blijft zitten? Want nu hebben jullie eigenlijk alleen de kleurtjes laten zien..

 • 6 jaar geleden Rianne0000

  Goed artikel! en de fotos zijn veel beter als de vorige review, goed bezig dames! X

 • 6 jaar geleden bluelion

  goed!

 • 6 jaar geleden ILFAM

  @Jessica

  Heb je echt niks beters te doen dan alleen maar alle artikels af te kraken? Op elk artikel kraak je wel iets af. Alsof jij het beter kan. Als of jij wel mooi kan zingen Beyonce kan tenminste zingen. Zeur niet zo. Kijk gewoon een keer naar de goede punten van een artikel en als je het slecht vind, reageer dan gwn niet.

  Leuk artikel trouwens!

  Veel liefsā™„

 • 6 jaar geleden Nammu

  De felle rood-oranje en de lichtroze zijn mooi!!

 • 6 jaar geleden Marie

  chapeau!!! Eindelijk eens een deftige fotocamera En het werpt duidelijk zijn vruchten af! Hele mooie foto's!

 • 6 jaar geleden LifeIsJustADream

  Leuke kleurtjes, maar ik ben eerder benieuwd of het ook echt 10 dagen blijft zitten.

 • 6 jaar geleden Manu

  Die rood-oranje vind ik erg mooi , goede review!

  Achja en van de nagels zo erg vind ik dat niet, haakjes heeft bijna iedereen vooral met dit weer .

 • 6 jaar geleden Ville88

  Review? Wat is de review de kleurtjes of dat het ook daadwerkelijk 10 dagen blijft zitten. Review had beter kunnen heten nieuwe kleurtjes Miss Sporty nagellak inplaats van de titel die er nu boven staat. Ik zie nergens dat jullie hebben getest dat het daadwerkelijk zo lang blijft zitten. Dit is ondermaats en kan geen review genoemd worden.

 • 6 jaar geleden Mayonaisje

  Oeh leuke kleurtjes! Nu maar wachten totdat ze in de winkel liggen...

 • 6 jaar geleden Tessie

  Die lichtroze vind ik erg mooi!! Alleen die bruin vind ik niet mooi, hij zou mooier zijn als 'ie een beetje chocolade bruin zou zijn...

 1. 1