Fashion

OBJECT Lente Lookbook

Zijn jullie die sneeuw en kou ook al een beetje beu? Koude voeten, statisch haar en een droge huid. Nog even volhouden dames, de lente komt eraan. Het kledingmerk Object komt al met een stralende lentecollectie! Yes! Kijken jullie mee? 

Object deed in Azië inspiratie op voor de kleding die deze lente perfect zou zijn. Dat laten ze dan ook graag terugkomen in de foto's van de collectie. Het model laat eigenlijk zien hoe perfect de stijl bij reizen en andere culturen past. 

 

Deze panterdenim is echt heel stoer. Hoewel dierenprints soms tacky of te stoer zijn, is deze broek juist heel stoer. Hoe leuk ook om deze pittige broek te combineren met een rustig zalmkleur gebreid vest!

Deze lichte boyfriend denim is echt perfect. Pijpjes oprollen en lichte sneakers, helemaal perfect! Ook een mooie wassing, lichte damage en een lekker laag kruis. Hebben, hebben!

Janet wil heel graag hoge sokken dragen, maar weet niet altijd goed hoe en waaronder. Object laat hier de perfecte combinatie zien! Oh, we kunnen niet wachten totdat we deze set in het echt kunnen bewonderen. 

Zo fijn, die lichte kleuren! Hopelijk kunnen we ook het hoedje scoren, top!

De broek is misschien wat gewaagd. Zijn het nu vlekken of wolken? Het jasje daarentegen… Super die driekwart mouwen.

Wederom, de broek is het misschien net niet helemaal. Het neonkleurige vestje/jasje vinden we wel erg leuk. Ideaal op een wit zomerjurkje misschien:) 

Je kunt wel opmaken dat er een grote lijn van roze, oudroze en neon in de collectie zit. Super mooi, maar pas op dat je de kleur altijd 'breekt' als je een lichte huid hebt. 

Deze jumpsuit is super stoer, maar je kunt het ook heel vrouwelijk dragen door middel van hoge hakken of een brede ceintuur. Hieronder vind je nog een plaatje met de goede kleuren.

Zoals je ziet zijn de revers van dit jasje, (het gedeelte waar de studs op zitten), erg stijf. Dat gaat na een tijdje wat slijten en naar je lichaam vormen voor een vintage look. Dan heb je echt een 'eigen' jasje. 

Waar zouden ze die schoenen toch vandaan hebben…

We hebben ook nog wat artikelen uit de collectie gehaald, waarvan we denken dat jullie ze leuk zouden vinden. 

Een grote buideltas, geïnspireerd op het idee van een knapzak. Best schattig toch!

Slippers, loafers of hakken, deze jurk is altijd stijlvol. 

Deze heuptas is echt iets wat weer terugkomt vanuit de jaren negentig. Perfect voor festivalletjes!

Heerlijk lange mouwen! Een lichte skinny eronder en gaan!

Dit schattige vestje is afgewerkt met zilverdraad (waarschijnlijk lurex) en een rustige rand. Ideaal voor een nette of bijzondere gelegenheid. 

En natuurlijk de jumpsuit die we eerder op een zwart-wit foto zagen:)

Suede is de andere kant van de huid van leer. Het oogt wat zomerser en gaat zich tijdens het dragen vormen tot een 'eigen' jas. De kleuren kunnen lichter en donkerder worden en het materiaal wordt zachter op de plekken waar meer wrijving of druk is. 

Geen zin om stylish en op hakken de deur uit te gaan? Kies dan voor deze losse sweat! De mouwen zijn lekker lang terwijl de rest wat kort is. Ideaal en lekker zacht. 

De collectie van Object ligt binnenkort in de winkels. Gaan jullie deze bekijken? 

Must reads 👀