Lifestyle

De Loveseat: Liefste verrassing

Love is in the air! Heb jij een vriendje in wiens ogen je kunt verdrinken en heb je af en toe buikpijn van het lachen om zijn grapjes? Of is je buik misschien gevuld met vlinders door zijn lieve berichtjes? Iedere week delen we in de Loveseat romantische herinneringen en momenten met elkaar. Geniet mee van deze leuke verhalen!

Deze week laten we jullie de meest romantische verrassingen van Girlscene lezeressen lezen. 


Bron: weheartit

Floor:  In augustus 2012 leerde ik tijdens een emo/scene meeting in Arnhem een jongen kennen uit Apeldoorn. Niet zo gek, want ik ken daar heel veel mensen. Op dat moment hadden we beide een relatie en werden vrienden. Op een gegeven moment ging zijn relatie uit en hij deed zijn verhaal bij mij. Een week later gebeurde mij hetzelfde. We waren het erover eens: ware liefde bestaat niet, echte vriendschap wel. Totdat we elkaar beter leerden kennen. Bij de meeting in Zwolle zagen we elkaar weer en we waren heel erg close. Toch ontkenden we dat we elkaar leuk vonden. Ik kon het na een week niet meer volhouden en elke dag gaf ik hem stille hints. Hij bleek mij ook leuk te vinden en we besloten een maand lang te daten. Puur om er zeker van te zijn dat we echt stapel op elkaar waren. Heel veel mensen drongen aan, dat we gewoon met elkaar moesten nemen, maar dat negeerden we. Toen ik op 3 november weer bij hem kwam, nam hij me mee naar huis met als smoes dat hij zich om wilde kleden. Achteraf bleek dat hij iets heel anders van plan was! Hij ging in de studeerkamer zitten en pakte zijn gitaar. 'Ik heb een nummer voor je geschreven', zei hij verlegen. Hij begon zenuwachtig te spelen en zingen. Het was echt een prachtige tekst en ik werd helemaal rood. De laatste zin was: 'I just have one question, do you want to be mine?' Het enige wat ik kon uitbrengen was: 'Of course!' We waren er allebei even stil van. Nog nooit heeft iemand me op zo'n romantische manier verkering gevraagd! De felicitaties stroomden binnen, inclusief van zijn ouders. We zijn echt super gelukkig met elkaar en ik hoop dat het nog heel lang zo blijft!


Bron: Pinterest

Myrthe: Mijn vriend is zeer romantisch aangelegd, (daar ben ik wel achter gekomen in die 3,5 jaar dat we een relatie hebben) dus ik heb flink wat van dat soort momentjes. Mijn echte zwijmelmoment vond plaats in november.
Ik was de week ervoor jarig geweest, en als cadeau zouden we een dagje weg gaan.
Hij was hier vrij mysterieus over, en wilde mij niet precies vertellen wat de bedoeling was.
Ik wist dat we een rondvlucht zouden maken in een vliegtuigje, dat ik goede schoenen aan moest trekken en dat het qua tijd de hele dag in beslag zou nemen. Voor het diner zou gezorgd worden.Onwijs spannend natuurlijk. Ik had geen flauw idee wat ik kon verwachten!
Op het moment dat hij me ophaalde, zei hij dat we naar Teuge bij Apeldoorn zouden gaan. Daar is een soort privé vliegveld en vanaf daar zouden we opstijgen. We zijn in een klein vliegtuigje, met z'n tweeën en de piloot de lucht in gegaan. Het was echt prachtig. De natuur was in herfstkleuren en de dieren genoten van het weer. We hebben zelfs een groep van twintig herten op de open vlakte gespot!

Bron: Tumblr

Terug op de grond zijn we met de auto naar Garderen gereden om een Walking Diner te doen. Kort samengevat houd het in dat je met een GPS op pad gaat. Je gaat van locatie naar locatie, om bij 3 verschillende eetgelegenheden je voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht te eten. Eenmaal bij het nagerecht aangekomen werden we in een heel knus hoekje geplaatst. Het nummer Angel van Lionel Richie ging op en de bediende kwam met twee borden. Het ene bord bevatte het dessert van mijn vriend. Het andere bord werd voor mij gezet en daarop lag een kaart met de tekst: Will you marry me? en twee ringen. Tegelijkertijd ging mijn vriend, en nu dus verloofde, op zijn knieën om mij ten huwelijk te vragen. En mijn antwoord was natuurlijk JA! Als ik er nu aan terugdenk, word ik weer helemaal happy. Hij heeft het echt perfect aangepakt. Romantischer kon niet!


Bron: Tumblr

Evelien: Mijn vriend is met twee vrienden een jaar backpacken in Australië. Daarom miste hij dus dingen als mijn verjaardag en de feestdagen. Op mijn verjaardag baalde ik echt en hij stuurde me op school de hele tijd sms'jes met de vraag wanneer ik thuiskwam om te Skypen. Tijdens het Skypen moest ik de deur opendoen... Zijn broertje stond voor mijn deur met een bos rode rozen en een cadeautje! Pas toen voelde ik me echt jarig. En het maakte zijn afwezigheid toch een beetje draaglijker!


Bron: Tumblr

Anoniem: Ik ging een weekje met school op reis naar Rome, maar mijn vriend bleef achter in Nederland. Ik zou vrijdagmiddag terugkomen, wanneer hij nog op school zat. We spraken af dat hij meteen naar mij toe zou komen als hij klaar was. We hadden elkaar natuurlijk behoorlijk gemist. Toen ik was geland, sms'te ik hem meteen dat ik was aangekomen. Ik kreeg geen reactie, maar ik dacht dat hij in zijn les gewoon niet kon reageren.
Toen ik uit de gate liep, zag ik mijn moeder al staan. Toen kwam mijn vriend tevoorschijn! Hij had zijn ouders voor de laatste paar uur een briefje laten schrijven om me op te kunnen halen. Ik had het echt niet verwacht en vond het ontzettend lief! Ik ben net als in Hello Goodbye op hem afgerend en heb hem niet meer losgelaten:)


Bron: Tumblr

Chantal: Mijn vriend zat thuis op mij te wachten, toen ik aan het werk was. Hij had als verrassing stiekem iets op mijn kamer neergelegd. Toen ik thuiskwam en even op mijn kamer moest zijn, zag ik het nog niet liggen. Toen ik 's avonds naar bed ging zag ik echter wel een ingepakt cadeau vinden. Ik maakte het open en er zat een reisboek in. Ik ben dol op reisverhalen! Er zat ook een briefje bij met de tekst 'Omdat ik jou wel lief vind'. Lief!!


Bron: Tumblr

De vraag van deze week luidt: Heeft jouw vriendje wel eens iets voor je gedaan, wat je nooit had verwacht? Zo ja, wat!

Stuur ze naar info@girlscene.nl en misschien vind je jouw verhaal terug op Girlscene. 

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved