Review: MAC make-up en Zoeva make-up kwasten

Beauty door Emma

Iedereen weet dat meisjes gek op make-up zijn. Foundation verbergt je oneffenheden, mascara verlengt je wimpers, oogschaduw laten je ogen mooier uitkomen... Reden genoeg om het dagelijks te gebruiken! We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die goed bij ons passen. Tijd om MAC make-up en Zoeva kwasten te testen! 

Op de redactie springen we altijd een gat in de lucht als er een pakketje met make-up bezorgd wordt. Tja, we zijn ook maar meisjes! Die willen we natuurlijk zo snel mogelijk uitproberen. 

De MAC producten die we opgestuurd kregen zijn bedoeld voor een roodharige. Niemand van de redactie is gezegend met prachtige rode lokken, maar Emma's lichte huid en blonde haar zijn ook geschikt voor de producten. Gelukkig maar, want nu kunnen we ze testen! Bij het aanbrengen van de make-up gebruiken wij de kwasten van Zoeva. Ben jij al benieuwd? Laat de test maar beginnen!

Foundation + #141 foundation/concealer kwast 

 
 
Emma heeft al aardig wat ervaring met foundation, want ze gebruikt het elke dag. Helaas heeft ze een erg onzuivere huid en ze heeft nog altijd last van acne. Emma heeft dus een dekkende foundation nodig! De foundation van MAC is redelijk dik, wat fijn is omdat je dan niet veel nodig hebt. Hij smeert goed uit, maar is niet te waterig. De foundation dekt goed en ziet er natuurlijk uit. Geen masker-effect (dat de foundation op de huid blijft liggen) met deze foundation.
 
De foundationkwast van Zoeva is erg fijn in gebruik. Hij brengt de foundation goed aan. De kwast voelt prettig aan op de huid, want hij is erg zacht. 
 
''Ik ben erg blij met het resultaat! Zoals je op de foto kunt zien heb ik veel oneffenheden en die wil ik graag verbergen. De MAC foundation is dik genoeg om mijn puistjes te dekken! De kleur past perfect bij mijn lichte huid (wat moeilijk te vinden is, want met de meeste foundations krijg ik een Jersey Shore kleurtje)! Ik ga deze onthouden!''
 
De MAC foundation kost € 30,00 en is verkrijgbaar vanaf februari via de site of op de verkooppunten.
De prijs van de kwast is € 8,80.
 

Voor.. en Na!
 

Fluidline Brow Gelcreme + #312 Detail Line

De brow gel kun je gebruiken om je wenkbrauwen te shapen. De gel is gemakkelijk aan te brengen en klontert niet. We kunnen niet echt zeggen of het goed dekt, want het is niet de juiste kleur voor Emma. De gel zit heel natuurlijk en voelt niet als een soort 'lijm'. 

De kleine kwast is een erg goed hulpmiddeltje bij het aanbrengen van de brow gel. Eigenlijk onmisbaar bij het MAC product!

''Zoals je ziet is de brow gel niet de juiste kleur voor mij. Maar ik zag wel dat hij mijn wenkbrauw een mooie shape geeft. Als ik iets voor mijn wenkbrauwen gebruik, dan ga ik meestal voor wenkbrauwpotlood. Eigenlijk vind ik deze brow gel fijner, omdat hij meer shape in mijn wenkbrauw geeft dan een potlood. Het enige nadeel is dat ik dan het potje en de kwast met meesjouwen, in plaats van alleen een potloodje.''

De MAC brow gel kost € 18,00 en is verkrijgbaar vanaf februari via de site of op de verkooppunten.
De prijs van de kwast is € 5,20.


Voor


Na

Eyeshadow 

Deze bruine oogschaduw is perfect als je jouw ogen extra doen spreken. De kleur bruin is perfect voor mensen met een lichte huid. De oogschaduw dekt goed en gelijkmatig. Wel hebben we meerdere laagjes van de lichte kleur moeten aanbrengen. Na een tijdje zit hij nog steeds mooi en hij hoopt niet op in je arcadeboog.

Voor het aanbrengen van de oogschaduw gebruiken we de andere kwast van de #141 foundation/concealer kwast. Hij brengt fijn en gelijkmatig aan, maar is wel bedoeld voor het grovere werk. Voor details is deze kwast te groot en niet geschikt. 

''Minder heftig dan een smokey eye, maar net zo mooi! Het fijne van deze oogschaduw is dat je de ogen zo heftig of natuurlijk mogelijk kunt maken. Voor een opvallend effect moet je wat meer oogschaduw gebruiken dan voor een natuurlijke look. De kleur bruin staat mooi bij mijn blauwe ogen.''

De MAC oogschaduw kost € 27,50 en is verkrijgbaar vanaf februari via de site of op de verkooppunten.


Stap 1: de lichtbruine oogschaduw


Stap 2: de donkere oogschaduw


Tadaaaa!

Faceshape

Het is altijd mooi om je gezicht na een laagje foundation wat vorm te geven. Dit doe je met blush en een kwast. De blush breng je aan op je jukbeenderen om de vormen van je gezicht mooi uit te laten komen. De face shape kwast van Zoeva is hiervoor perfect! De kwast is lekker dik, waardoor jij je gezicht perfect kunt shapen. 

De face shape kost €8,20 en is hier verkrijgbaar. 

Brush cleanser

Na het make-uppen moet je natuurlijk de kwasten goed schoonmaken. Dit doen wij met Zoeva's brush cleanser. Het is heel makkelijk: spuit het spul op een velletje keukenrol en 'verf' de make-up daarop af. Daarna laat je de kwasten even drogen en ze zijn weer klaar voor gebruik! 

De brush cleanser kost € 8,50 en is hier verkrijgbaar. 

Eyelashes

Heb jij binnenkort een feestje of een date? Steel de show met fake lashes! Dit exemplaar van Zoeva plak je aan de zijkanten van je wimperranden. Ze lopen niet helemaal door tot de binnenkant van je oog. Dit zorgt ervoor dat jouw ogen extra groot lijken. 

De prijs van de nepwimpers is € 3,80 en hier verkrijgbaar: 'Nude Lashes'. Vooral Girlscene in de gaten blijven houden voor de review!

Wil je nog meer over kwasten weten? Kijk dan hier

Welk product lijkt jou wel wat?