Oeps! Toen stond je naakt op eBay..

News door Emma

Spullen verkopen op internet is een kunst. Dat weet een blondine uit Engeland nu maar al te goed. Ze zette een foto van haar gele Asos jurk op eBay, maar was per ongeluk zelf ook NAAKT op de foto te zien... Het enige voordeel? Ze kreeg er niet de beoogde 15,99 pond voor, maar meer dan 153.000 pond!

De Engelse had haar gele jurk aan haar kledingkast gehangen om te fotograferen voor de verkoop. Wat ze waarschijnlijk niet besefte, is dat zijzelf ook op de foto stond! In de reflectie van de spiegel is te zien dat zijn geen slipje aan heeft. Dat was niet de bedoeling...

Eigen Twitter-hashtag
Het duurde niet lang voordat koopjesjagers de merkwaardige verkoopfoto hebben gespot. Ze delen de foto op Twitter en al snel is de hashtag #ebayyellowskaterdress geboren. Een paar uur later gaat de foto de hele wereld over. eBay merkte de foto ook op, en haalde de jurk snel van de site voordat het verkocht was. Blijkbaar was de Engelse daar niet van gediend en zij zette snel de jurk terug te koop. De naaktfoto heeft ze wel vervangen door eentje waar ze te zien is met een donkere Nike overgooier. ''Asos gele skater jurk maat 10, tweede biedingsronde! Een MUST HAVE! Zoals gezien door duizenden. Nooit naakt gedragen. Jurk heeft een goede eigenaar nodig'' zette ze erbij. 

Kassa!
De beruchte foto is wel een goede 'verkooptruc', want na 130 biedingen staat de teller op 153.000 pond (dat is 184.00 0 euro!) voor de gele jurk! Het beginbod was 15,99 pond. Inmiddels is de Asos jurk dus echt een must have geworden. Het uiteindelijke bod is nog niet bekend, er kan nog tot 22.00 uur geboden worden. 

Onze boodschap na dit nieuws? Kijk uit HOE is iets verkoopt, in plaats van wat!

Wat vind jij van dit nieuws? Zou jou dit kunnen overkomen? Ben jij nog merkwaardige verkoopfoto's op eBay of Marktplaats tegengekomen?

Bron: hln

Bedankt voor de tip, Melina!