Het is eindelijk zover: The Carrie Diaries

Films & Series door annemerel

Het is eindelijk zover...De afgelopen weken hebben we een redelijke hoeveelheid traantjes gelaten om het verlies van Gossip Girl, maar gisteravond werd in de Verenigde Staten onze vervanger voor het eerst uitgezonden; The Carrie Diaries. TCD gaat over het leven van Sex and the City's Carrie Bradshaw in de jaren '80 en hoewel we er ons van te voren weinig bij voor konden stellen, zijn we nu al fan!

The Carrie Diaries begint in 1984, als Carrie net zestien is. Ze woont op dat moment nog buiten New York en haar vriendinnen Charlotte, Samantha en Miranda zijn nog even niet in beeld. Daarvoor in plaats krijgen we drie andere vrienden. Mouse (gespeeld door Ellen Wong), Maggie (gespeeld door Kate Findlay) en Walt (Brandan Dooling). Carrie wordt zoals jullie misschien wel weten gespeeld door AnnaSophia Robb.

Carrie woont in 1984 met haar vader en zusje in Connecticut, haar moeder is een paar jaar ervoor overleden. Carrie's vader wil dat ze advocaat wordt en Carrie vertrekt voor een stage bij een advocatenkantoor naar New York. Daar ontmoet ze een redacteur van Interview Magazine en dan....

AnnaSophia doet het naar onze mening hartstikke leuk als jonge Carrie. Soms is ze precies Sarah Jessica Parker, maar het gaat nooit te ver. Je zit niet naar een imitatie te kijken. Net als in de originele Sex and the City serie doet Carrie de voiceover en zien we Carrie bij haar raam schrijven. Dit keer gebruikt ze echter geen laptop, maar een pen en papier.

Ons oordeel: OMG! Zo benieuwd naar aflevering 2!

Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer voor The Carrie Diaries:

Heb je de eerste aflevering al gezien? Bekijk dan hieronder de promo voor de aflevering van volgende week!

Helaas is er op dit moment nog niet bekend wanneer en of The Carrie Diaries ook in Nederland uitgezonden zal worden.

Ben jij van plan om The Carrie Diaries te gaan kijken? Heb jij de eerste aflevering al gezien, wat vond je ervan?

Bron beeld: The CW