Primark voorjaarscollectie 2013

Fashion door Quirine

Whoehoe! Primark komt met een nieuwe collectie speciaal voor de lente. De collectie is nog niet verkrijgbaar, maar hier kun je alvast zien wat er over een aantal weken in de kledingrekken hangt. We zien twee verschillende trends.. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

De eerste trend die we zien is de Miss Sports Deluxe. Deze collectie bestaat uit relaxte stoffen, levendige kleuren en vrouwelijke details vermengd met traditionele sportmodellen, zoals sweat tops, sportieve shorts, bomberjacks en trainingsbroeken. Wit is de kleur die we het meeste zien maar ook kobaltblauw, mandarijn, neonkleuren en opvallende prints zien we terug in de  Miss Sports Deluxe-collectie.

primark voorjaar

De kleding is nog niet te koop, maar ik -Quirine- kan jullie wel vertellen wat de prijzen zijn van de volgende items:

primark collectie
1. Spijkerblouse met Aztec print, €15,00 2. Blouse met see through mouwen, €15,00 3. Cowboy blouse, €13,00

De tweede trend is de tegenhanger van de stoere sporttrend, namelijk Crystal Couture. Deze collectie heeft een subtiele, vrouwelijke uitstraling met doorschijnende stijlen en mooie details. De kleuren van de kleding bestaat uit spearmint, lavendel en pistache. De kleding is afgewerkt met metallic, lovertjes in verschillende kleuren en bloemmotieven. 

primark voorjaar

Ook uit deze collectie kan ik van een paar items de prijzen vertellen:

primark collectie
1. Jurk met print, €21,00 2. Playsuit met bloemen, €9,00 3. Polkadot jurkje, €27,00

Door de hele collectie heen zien we nog vlagen van het wilde westen. We schreven hier al eerder een artikel over. Deze trend zet zich ook in het voorjaar voor. De kleding heeft verschillende tinten zoals rood, kaki, crème en bordeaux. 

primark voorjaar

De prijzen van de volgende kledingstukken zijn:

primark collectie
1. Sweater met peace teken, €14,00 2. Tanktop Ramones, €10.00 3. Gekleurd spijkerbroekje, €13,00

Wat vind jij van de nieuwste collectie van Primark?