Gossip Girl(scene) week 2

News door annemerel

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Na twee maanden bijna onafscheidelijk te zijn geweest, kwam afgelopen week naar verluidt de relatie tussen Harry Styles en Taylor Swift ten einde. Harry en Taylor waren een op tropisch eiland waar ze ruzie zouden hebben gehad, Taylor Swift zou vertrokken zijn en Harry op het eiland achtergelaten hebben. Niet dat je medelijden met Harry hoef te hebben hoor, die hopte naar verluidt gewoon een eilandje verder, waar hij een feestje vierde met multimiljonair Richard Branson. Ook Taylor zit niet in een hoekje te huilen, die haalde afgelopen week een People's Choice Award voor favoriete country artist op en droeg een fantastische witte jurk met een prachtig decolleté.

Ziet Miley Cyrus haar kans en gaat ze achter Harry aan? Nee, nee, rustig maar. Miley is nog steeds hartstikke gelukkig met haar verloofde Liam Hemsworth. Waarom ze dan toch met een kartonnen Harry Styles in bed lag? Haar kleine zusje Noah is groot fan van Harry en ze tweette deze foto als grapje naar haar zusje. Natuuuuuuuuurlijk kon dit niet onopgemerkt blijven en kwam het gerucht dat Miley Harry wel zag zitten de wereld in. Niets van waar volgens Miley, op twitter zegt ze: "Ik wil Harry op geen enkele manier. Ik ben gelukkig verloofd. Had gewoon plezier met een kartonnen versie van Harry." Pffieeeeeeuw.

Heb jij je wenkbrauwen wel eens geëpileerd? Ben je wel eens naar een salon geweest om ze te laten waxen? Niets vreemds... Maar eh... Zijn jullie bekend met Teen Mom's Farrah en haar schattige drie-jarige dochtertje Sophia? Farrah zat er nogal mee dat Sophia een Unibrow had en dus nam ze haar mee naar de salon en liet ze haar wenkbrauwen waxen. Inderdaad, we herhalen het nog maar een keer... Farrah liet de wenkbrauwen van haar DRIE-JARIGE DOCHTER waxen. Arme Sophia. Hoewel, op de foto lijkt ze er weinig last van te hebben...

Is Emma Watson de nieuwe J.K. Rowling? De Harry Potter-actrice studeert al een aantal jaar aan de Amerikaanse Universiteit Brown, maar neemt een jaartje vrij. De reden? Ze schijnt te willen schrijven. Wat ze wil schrijven, een boek, een script of... vertelt het verhaal niet. Wij zijn heel erg benieuwd naar wat Emma op papier gaat zetten.

Afgelopen week schreven we NIETS over Lindsay Lohan. OMG, tijd voor een update, niet? Wat is een Gossip Girlscene zonder Lindsay? Precies. Waar we het deze week precies over willen hebben? Nou, over het feit dat de gezinssituatie van Lindsay haar verpest zou hebben. Dit keer was het niet Lindsay's vader die een boekje open deed over Lindsay en haar familie, dit keer was het mama Dina. Dina vertelt "Lindsay heeft mij vaak mishandeld zien worden door haar vader". In de twintig jaar dat Dina en Michael samen waren zou hij haar vaak geslagen hebben en ze zou zelfs een keer verkracht zijn toen Dina en Michael tijdelijk uit elkaar waren. Waarom Dina het dan toch nog zo lang heeft uitgehouden met Michael? Ze wilde het beste voor haar kinderen. Nou, als we deze verhalen moeten geloven zou het beter voor Lindsay en haar broertjes en zusje geweest zijn als ze veel eerder bij haar vader zou zijn weggegaan. Maar ja, wie zijn wij.... En wat weten wij nou ;-). Het enige dat wij maar blijven herhalen is dat we hopen dat de oude Lindsay snel ECHT boven komt drijven (en boven BLIJFT drijven!).

Bronnen: PerezHilton / Ohnotheydidnt / Nu.nl / MTV / Celebbuzz

Bron beeld: Twitter / Instagram / Reporters