Break-ups van de week

Celebs door Janet

Nou, het was wel een spannende week als het op de liefde aankomt. De meest voorbeeldige stelletjes gingen uit elkaar en de roddels en geruchten blijven ons om de oren vliegen. 2013 zal nooit meer hetzelfde zijn. Even de vier belangrijkste op een rijtje, zodat we weer up-to-date zijn!

Syl en Raf

Deze klap kwam als donderslag bij heldere hemel. Niemand zag het aankomen omdat het stel bij hoog en laag ontkenden problemen in het huwelijk te hebben. Het grote nieuws kwam naar buiten toen Sylvie naar de Duitse krant de Bild belde om te vertellen dat haar huwelijksbootje schipbreuk had geleden. Bij RTL Boulevard werd die avond al gesproken over een zogenaamde uitVaart. De reden is niet helemaal bekend. Rafaël zou zijn vrouw een klap hebben verkocht in het bijzijn van vrienden op oudjaarsavond. 

Ook zou hij zijn vreemdgegaan met presentatrice Nikkie Plessen. Dit wordt echter door beiden ontkend. Tenslotte zou ook Sylvie een fling of affaire hebben gehad met rapper Ali B. Ook dat wordt ontkend, dus eigenlijk weten we nog maar vrij weinig. 

Wel weten we dat het stel de scheiding zelf ook niet helemaal zo abrupt had gepland. Deze week verscheen er nog een column van Sylvie waarin ze schrijft dat ze een heerlijk Nieuwjaar heeft gevierd met manlief en vrienden.... 

Oef pijnlijk, niet meer al te ver vooruit schrijven Syl!

Haylor

Ook One Direction-lid Harry Styles en zangeres Taylor Swift hadden een onaangename jaarwisseling. 

De twee zouden samen Oud op Nieuw vieren op een romantisch een tropisch eiland. Helaas ging dat niet helemaal goed: de twee kregen ruzie en zijn apart teruggevlogen naar huis. 

Het schijnt dat Harry later met multimiljonair Richard Branson ging feesten en flink de bloemetjes buiten zette. 

Enkele dagen later lanceerde hij ook zijn nieuwe clip met One Direction. Over problemen of break-ups werd niet gesproken. 

Taylor Swift deze week in een prachtige outfit op de Peoples Choice Award en sprak niet over de problemen. 

Let wel: de break-up is nog niet door de tortelduifjes bevestigd. Ze waren sinds vorig jaar samen.

Justin en Selena

Deze knipperlichtrelatie is ook weer uit. Maar nu echt. Ook Selena en Justin zouden het nieuwe jaar samen romantisch inluiden. Op een luxe oord in Mexico. Maar nee hoor, ook hier was het trouble in paradise en de twee zijn naar verluidt weer uit elkaar. 

Vooral Justin had een moeilijke week. Volgens bronnen zou hij moeite hebben om zijn vriendinnetje los te laten. Hij belt haar dagelijks om te vragen waar ze is en om te vragen of ze het niet nog eens kunnen proberen. 

Alsof dat niet genoeg is, had hij ook nog eens te maken met een vervelend lotgeval. Een paparazzifotograaf dacht hem te fotograferen in zijn witte Ferrari, maar hij werd geschept door ander verkeer en overleed. Later bleek dat Justin niet in de auto zat. 

Tenslotte werd er ook leven geblazen in de ziekelijke Cut4Bieber-grap. Justin zou een jointje hebben gerookt en om aan te geven hoe erg de Beliebers van streek waren, zouden ze zich in de polsen snijden. Later bleek dit niet waar, maar het schijnt dat echte fans deze actie hebben overgenomen en wel hebben uitgevoerd. 

Hopelijk komt Bieber nu in rustiger vaarwater en kan hij zijn problemen met Selena oplossen. Misschien dat ze zelfs weer bij elkaar komen, het zou niet de eerste keer zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Sabia en Khalid Bouhlarouz

Syl en Raf zouden Oud op Nieuw samen met het koppel Sabia en Khalid Bouhlarouz hebben gevierd. En laten zij nu ook in een crisis hebben gezeten! 

Enkele dagen nadat Sylvie de Bild belde om over haar scheiding te praten, belde Sabia. Ook zij ging scheiden en ook zij wilde daarover praten. Volgens haar zouden de twee niet langer bij elkaar passen. 

Tsja. 

Het stel was al sinds 2005 bij elkaar en hebben twee kinderen. In 2008 beleefden ze een drama: het eerste kindje stierf tijdens het EK. Het hele Nederlandse elftal droeg toen een zwarte rouwband om respect te tonen. Khalid speelde zelf ook mee. 

Sylvie en Sabia zijn goede vriendinnen en wonen allebei in Duitsland. Ze zijn deze week ook veel samen gespot. 

Vond jij deze week ook zo heftig? 

Bron beeld: reporters

Bronnen: twitter, elsevier, girlscene, ohnotheydidnt